Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #2
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

07/03/2021, 20:15

20

9

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Bilal Wahib ft. Ronnie Flex – 501

  • Bilal Wahib, ook wel gekend van het liedje ‘Tigers’.
  • De melodie en tekst van ‘Tigers’ blijft hangen, waardoor je hem niet snel uit je hoofd krijgt ;)
  • Over de samenwerking met Ronnie zegt hij: ‘We hebben altijd vuur in de studio! We hebben een goede muzikale klik’.

Nieuwe releases

1 –  Look What You’ve Done  |  Zara Larsson

2 –  Blijven Slapen  |  Snelle & Maan

3 –  In Bloei  |  Teske

4 –  One More Time  |  Robin Shulz

5 –  Problema  |  Daddy Yankee

6 –  M.I.A.  |  Sheppard

7 –  Rotate  |  Becky G

8 –  Fly With You  |  Alfons

9 –  Pum Pum  |  Showtek


Achtergrondinformatie releases

1.  Look What You’ve Done  |  Zara Larsson

Zara Maria Larsson, beter gekend als Zara Larsson is een Zweedse zangeres. ‘Look What You’ve Done’ is uitgebracht op 22 februari 2021. De reden dat Zara Larsson dit liedje heeft gemaakt is omdat ze over liefdesverdriet wou schrijven, maar ook wou ze het juist krachtig houden en er dus geen track van te maken waarvan je emotioneel zal worden. Ze bekijkt et positief en wilt laten zien wat ze heeft bereikt. Hiermee wilt ze zeggen dat als je je kwetsbaar opstelt, je juist sterk bent! Morgen 8 maart zal Zara een Live concert geven in samenwerking met Ikea voor internationale vrouwendag.

2.  Blijven Slapen  |  Snelle & Maan

Snelle en Maan hebben elkaar ontmoet bij Vrienden van Amstel Live. In de videoclip van dit liedje is Chantal Janzen te zien in haar pyjama. Het nummer verwijs naar het TV programma van Chantal Janzen. De vraag is ‘Blijf ik vanavond slapen? En ‘Slapen wel? :O’. Dit staat in teken van ‘haal de mooie momenten uit het leven’.

3.  In Bloei  |  Teske

Teske de Schepper, beter gekend als Teske is de vriendin van Mert en jawel hoor, ze zijn in blijde verwachting van een kind! Dat hebben ze aangekondigd op 23 december 2020. Hoe mooi kan liefde zijn… Twee hopeloos romantische mensen die elkaar vinden en er samen voor gaan.

4.  One More Time  |  Robin Shulz

Het liedje ‘One More Time’ is gemaakt door twee grote Deejays, namelijk: Robin Shulz & Felix Jaehn. Het is hen eindelijk gelukt! Helaas was er door ‘het hectische toerende leven voor Corona geen gelegenheid om dit eerder te doen’. Ook hebben deze twee artiesten ingespeeld op het warme lenteweer. Alida zingt over de track zoals in ‘In Your Eyes’. Het is ondertussen al 7 jaar geleden dat nog voor het laatste hebben samengewerkt.

5.  Problema  |  Daddy Yankee

Ramón Luis Ayala Rodríguez, beter gekend als Daddy Yankee is een Puerto Ricaanse reggaeton-zanger en artiest. Yankee is al actief sinds 1992 tot heden. Hij heeft op 26 februari 2021 het nummer ‘Problema’ uitgebracht. In samenwerking van een orkest en een groep danseressen maakt de video het wel tof om naar te kijken. Dit liedje bevat zomerse tinten en geeft je een goed gevoel om naar te luisteren.

6.  M.I.A.  |  Sheppard

Sheppard, een Australische indiepopband heeft het nieuwe nummer M.I.A. uitgebracht op 26 februari 2021. De uitdaging van 12 songs in 12 maanden is gelukt bij Sheppard! Ze willen niet meer bekend staan van de track Geronimo dat uitgekomen is in 2014. Vandaar de uitdaging en deze nieuwe track met als thema ‘liefde’.

7.  Rotate  |  Becky G

Rebbeca Marie Gomez, staat gekend onder de naam Becky G, is een 23-jarige Amerikaanse zangeres. In 2020 is ze verkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest 2020. Het liedje ‘Rotate’ wordt gebruikt in de voetbalcampagne van Pepsi. Het is een pre-game track waardoor je wilt gaan dansen.

8.  Fly With You  |  Alfons

De Zweedse Deejay en producer Alfons heeft het knallende house-nummer ‘Fly With You’ uitgebracht. De pakkende teksten die je zal horen in dit nummer zorgen dat het hele publiek meezingt.

9.  Pum Pum  |  Showtek

De artiesten van dit liedje zijn Sjoerd en Wouter Janssen.
Voor dit liedje hebben ze een samenwerking met Sevenn. In dit liedje weerklinkt er een Braziliaans tintje door de trompetten.
Tot slot is de verwachting dat deze track groot gaat worden, misschien zelfs een hit!


Remake/cover van de week

De remake van deze week is de disco song van Rasputin van Majestic en Boney M.
Majestic kwam Rasputin tegen op TikTok en wist het gelijk. In 1979 was dit een wereldwijd succes. Er wordt erover gesproken dat het een iconische track is.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal

Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.

Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

De winnaar van deze week is microsoft1990, gefeliciteerd! Dit vervolg van het verhaal zal verschijnen in volgend artikel!

Vul aan…

Nu is het aan jullie om het verhaal aan te vullen. Het is de bedoeling dat jullie een vervolg schrijven dat bestaat uit 3 a 5 zinnen. Het vervolg moet uiteraard in het thema Tease The Release zijn. Het winnende vervolg zal aan het bestaande verhaal toegevoegd worden.
Om deel te nemen moeten jullie het verhaal plaatsen in de reacties

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Marit

11/03/2021, 19:21

Wat een leuke reeks!

Lotsie

08/03/2021, 14:59

Wat een leuke verhaaltjes allemaal! En een leuke nieuwe reeks natuurlijk

XavieraXO

08/03/2021, 11:22

omg zo leuk

Meike

08/03/2021, 11:08

Hoppa, das één! Flink artikel, mooi gedaan Accalia 🎉

Jesse.

08/03/2021, 09:52

Wederom een fantastische artikel!

Saskia

07/03/2021, 22:59

woehoee nog n reeks!

Accalia

07/03/2021, 21:06

Zoveel deelnames?! :O

.Laraa.

07/03/2021, 21:02

Hoe leuk, nog een reeks erbij! :)

Roselique

07/03/2021, 20:43

Leuk artikel! Ik stay tuned! :DD

Sydney

07/03/2021, 20:42

Altijd jij weer he Kier... Wat een leuk artikel verder!

@Kijara.

07/03/2021, 20:41

Hé niet de schuld onder mijn voetjes schuiven :c

microsoft1990

07/03/2021, 20:39

Hoe leggen we dit uit aan het beheer? Ja dat is een lastige vraag elke dj die wist dat ze het moesten vertellen maar dat durfden ze maar niet. Dus wat besloten ze om zogenaamd een feestje te geven in de leetefteling met het beheer. Maar wat het beheer niet wist was dat als het zo gezellig is. Er flink wordt gezopen daarom wisselde alle dj,s hun drankje in bij het beheer als ze even niet keken. En toen ze merkten dat ze niet meer nuchter waren. Besloten ze het te vertellen en de volgende dag wist het beheer er niks meer van. En liep het goed af voor de dj,s

-District

07/03/2021, 20:39

hoe lossen we dit in godsnaam op? Misschien moeten we maar gewoon niks zeggen hé keff? keff: Nee eerlijkheid duurt het langst dus het is beter dat we de waarheid zeggen. Wat als we het nu op kier/daisy/jade/... schuiven dan komen we er vanaf. Jaja dat doen we haahahaha goed plan.

Manon!x

07/03/2021, 20:39

Ze mistten de gasten! ze konden alleen met ze tweeën feesten en mochten geen gasten uitnodigen!

Keff

07/03/2021, 20:35

Oeewhh wat een orignele verhalen! Jammer dat ikzelf niet mee mag doen

Sunset!

07/03/2021, 20:34

Hoe leggen we dit uit aan het beheer? we hebben helemaal niet door gehad dat iedereen weg was gegaan we hebben vast te harde muziek gedraaid. Maar je draait altijd harde muziek toch keff dan zijn ze er ook bij. Kom laten we ze gaan zoeken en hopen dat het beheer er niet achter komt. anders verzinnen we wel een smoes dat ze allemaal tegelijk naar de wc moesten omdat ze teveel gedronken hadden

marije145

07/03/2021, 20:33

hoe leggen we dit uit aan de beheerder? we kunnen wel gewoon een disc bericht sturen en alles uitleggen wat er is gebeurt! en dan hebben we de waarheid verteld dat is beter dan gelogen te hebben!

livia.

07/03/2021, 20:20

En hoe leggen we dit uit? We sturen gewoon een appje dat we wat op hadden! Prima dat moet we goed komen denk ik zei Keff. Het was gewoon erg gezellig, geen probleem toch?

cool621

07/03/2021, 20:18

dat de radio perongeluk uitviel en iedereen weg ging uit de kamer groetjes: x.flamingoboy.x

JariBeat

07/03/2021, 20:17

Heee kijk eens aan! Wat een leuk artikel maar vooral wat een leuke nieuwe show!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid