Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
NIEUWSREPORTER SOLLICITATIES UITSLAG [21/02/2021]
Kom hier meer te weten over de uitslag van de nieuwsreporter sollicitaties!

Sydney

LeetMusic

21/02/2021, 19:15

14

5


Het is zo ver, vandaag de dag, waarop we erachter komen wie de nieuwsreporters in opleiding worden. Welke schrijftalenten komen ons team versterken? Dat hoor je vanavond live op de radio. Kier en Sydney hopen dat jij er bij bent van 19.00 tot 21.00 uur. Ze beginnen in het eerste uur met een voorprogramma waarin ze veel weetjes vertellen over het nieuws en waar er ook veel prijzen te winnen vallen. In het tweede uurtje horen we dan eindelijk wie o wie zich nieuwsreporter in opleiding mogen noemen! Wees er dus zeker bij, want wij hebben er alvast heel veel zin in!

Maak een verhaal

Tijd voor de eerste competitie! Je hebt het vast wel gehoord op de radio, maar hier nog even een korte uitleg. De bedoeling van de competitie “Maak een verhaal” is dat jullie een verhaal schrijven in het thema positiviteit. Hier zit dan ook een maximum van 5 zinnen aan vastgebonden. Wees vooral creatief en origineel. Hoe doe je mee? Dat is simpel, je antwoord stuur je onder dit artikel in een reactie. Hiervoor heb je tot 19.45 de tijd. De uitslag van deze competitie zal om 19.50 uur live te horen zijn op de radio! Doe zeker mee, want wij zijn heel erg benieuwd naar jullie creatieve verhalen!

Heb je nou niet gewonnen? Niet getreurd, want we zijn ondertussen ook nog bezig met een Nieuws Quiz!

Nieuws Quiz

Ben je nou later in getuned? En weet je niet waar we het over hebben? Bij deze ook een korte uitleg over de Nieuws Quiz. Tijdens het uurtje stellen wij 9 vragen over het nieuws. Deze vragen zullen ook uiteindelijk hier te zien zijn voor diegene die later intunen. We proberen er voor te zorgen dat die lijst op tijd wordt aangepast. Hoe doe je mee aan deze competitie? Zodra wij de 9 vragen allemaal hebben gesteld gaat de competitielijn open. Via de competitielijn stuur je dan de 9 antwoorden in. Hiervoor heb je tot 20.55 uur de tijd. Alle antwoorden worden hierna zo snel mogelijk gecontroleerd. Diegene die de meeste antwoorden goed hebben stoppen we in een rad. Hieruit komen dan 5 winnaars. Deze winnaars zullen we bekend maken in dit artikel. Hou dit artikel dan ook zeker in de gaten!

1. Hoeveel nieuwsreporters zijn er actief geweest bij LeetMusic tot nu toe? 

2. Hoeveel artikelreeksen heeft LeetMusic gekend? 

3. Welke artikelreeks kent de meeste artikels?

4. Welke nieuwsreporter heeft momenteel de meeste artikels geschreven?

5. In hoeveel artikelreeksen is Willie te zien? 

6. Hoeveel reeksen keerde terug in de tijd?

7. Welke 2 reeksen hebben de minste artikels? 

8. Welke functie kende het nieuwsteam voorheen ook nog?

9. Welk artikel heeft de meeste reacties?

De winnaar van de nieuws quiz is geworden Lara: ! Jij kan je prijsje ophalen bij DJ Kier. 


Uitslag

Mocht je nou niet bij de uitslag kunnen zijn? Of heb je het gemist? Na de live uitslag vind je hieronder ook een lijstje met de uitslag van de Nieuwsreporter Sollicitaties!


We willen deze drie meiden heel veel succes wensen in hun proefperiode! Verder willen we alle luisteraars bedanken voor het luisteren naar deze twee uurtjes! 

Sunset!

10/03/2021, 21:23

Dast was spannend

Siemke

03/03/2021, 14:44

fellii schattiessss ik zen trots ♥

Marit

23/02/2021, 15:57

Gefeliciteerd topperd!

@Kijara.

23/02/2021, 00:12

Van harte gefeliciteerd en heel veel succes tijdens jullie proefperiode! Gesolliciteerd en niet aangenomen? Of is dit niets voor jou? Hou dan zeker de LeetMusic site in het oog want wie weet komt jou droom functie binnen LeetMusic binnenkort terug open te staan. Al vaak gesolliciteerd en niet aangenomen? Vraag feedback aan de beheer van die functie en wie weet kom je er met tips wel in☺️

Meike

22/02/2021, 12:08

Yay, she dit it! Inzet wordt beloond, proud of you Accalia 💖

Wesley

21/02/2021, 19:44

Gedicht: Corona blijft ons plagen, wij blijven klagen. We vergeten soms dat iedereen wordt getroffen, elk op zijn eigen terrein. Dus laat ons er voor kiezen, ons niet in het negatieve te verliezen. Alleen zo komen we het te boven, en blijven we in de toekomst geloven.

Jesse.

21/02/2021, 19:40

Het is tijd, het is tijd. Een hele mooie meid die bezig is met stoepkrijt. Dat brengt veel positiviteit!

Accalia

21/02/2021, 19:39

Er was eens een klein jongetje dat sinds zijn geboorte leeft in een oorlogsland. Hij lag te slapen en toen hij wakker werd, zag hij dat alle gebouwen tegen de vlakte liggen... Hij zag een grote tank de stad binnen rijden. Aangezien hij een grote fan is van tanks, was hij uitgelaten. De bestuurde van de tank stapte naar buiten en liep naar de jongen. Hij sprak met de jongen en vroeg of hij mee wou rijden door de stad in de tank. Het jongetje werd emotioneel en soldaat tilde hem op, liepen samen naar de tank wanneer de andere soldaten aan het applaudisseren waren. Samen reden ze door de stad.

Roselique

21/02/2021, 19:38

Het is tijd, voor wat positiviteit!

Tibo

21/02/2021, 19:37

ik ben tibo. Ik heb drip. hey augurk rawr. ik heb echt een hele coole zonnebril. doei druif.

microsoft1990

21/02/2021, 19:35

ik woon bij mijn ouders en help al jaren mijn ouders mee in het huishouden en om het huis. Omdat mijn moeder reuma en copd heeft wordt mij nog al vaak wat gevraagd. Waardoor ik met enorme stress zit. Maar werd daar laatst hartelijk voor bedankt. Want? Mijn ouders hadden via de eftelingwebshop de skyline voor me gekocht. Als bedankje voor alle hulp die ik hun bied.

giegol

21/02/2021, 19:21

Ik werk in de supermarkt, laatst kwam er een wat ouder vrouwtje naar me toe die vroeg waar de bloemen staan. Ik heb de vrouw meegenomen naar de bloemen en haar verder geholpen. Toen ik later verder aan het werk was kwam het vrouwtje weer naar mij toe. Ik vroeg waar ik haar mee kon helpen en toen zei ze dat ze een bosje bloemen voor alle medewerkers gehaald had, super lief!

.Laraa.

21/02/2021, 19:16

Veel succes iedereen!

Lotsie

21/02/2021, 19:15

First :) Veel succes iedereen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid