Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday #22
Deze week een ode aan Cupido, in het thema Valentijn!

Lotsie

Muziek Wereld

15/02/2021, 20:15

7

3

Het is weer maandag, en dat betekent tijd voor Medley Monday! Ook deze week ging ik op zoek naar een aantal nummers die binnen hetzelfde thema vallen.

Heb jij er NU al zin in? Laat het weten!


Omdat gisteren een liefdevolle dag was, kon ik geen beter thema gekozen hebben dan het thema liefde! Benieuwd welke nummers het deze week geworden zijn? Lees dan zeker verder.

I Love You - Billie Eilish

Dit lied was te horen op het eerste album van Billie Eilish, die de laatste jaren wereldberoemd geworden is! Ze schreef de lyrics samen met haar broer Finneas en het duo haalde hiervoor inspiratie bij onder andere Post Malone en Bon Iver. Het lied zelf gaat over het proberen niet verliefd te zijn op iemand anders, maar dit blijkt moeilijk te zijn. Liefde kan je dan ook niet forceren he…

 

Heartbeat - BTS

Tijd voor een spelletje! Dit lied van de Koreaanse band BTS is dan ook de OST van hun eigen game BTS World. Het nummer is geschreven door 2 leden van de groep en gaat over het uitspreken van hun liefde naar hun talloze fans. Het is volgens hen enkel dankzij hen dat ze zo bekend zijn geworden. Is dat geen mooie boodschap? In de game zelf kan je het verhaal van de zeven leden (weliswaar fictie) volgen en kan je door het voltooien van missies nieuwe nummers op het album dat Heartbeat bevat ontgrendelen.

 

Love Story - Taylor Swift

Tijd voor een volgend succesverhaal! Love Story van de wereldbekende zangeres Taylor Swift werd voor haar het begin van haar internationale carrière. In Nederland was het dan ook het eerste nummer van haar dat erin slaagde in de hitlijsten te belanden. In Amerika kon men vanaf september 2008 genieten van dit nummertje, maar in Europa volgde de release pas het jaar nadien.

Oorspronkelijk was dit een echte country hit: met banjo en gitaar begeleid had het de perfecte sfeer! Voor de internationale versie zijn deze instrumenten echter verwijderd uit het nummer. Wat vind jij hiervan: had de country versie beter geweest, of toch maar de versie die we vandaag de dag kennen? Laat het zeker weten in een reactie!

 

Casanova - Ultimate Kaos

Het laatste lied deze week is er eentje van een Britse boyband. Er zijn dan ook altijd wat casanova’s bij Valentijn… De leden waren nog erg jong toen ze begonnen, het jongste lid was zelfs nog maar negen jaartjes jong. Het nummer Casanova is een cover van een lied van de groep LeVert en dus eigenlijk niet het origineel! Ondanks dit alles werd het lied warm onthaald en werd het toch een nummertje dat gescoord heeft!


Dit was Medley Monday alweer voor deze week. Wat is jouw favoriete valentijnsliedje? Laat het weten! Vergeet ook zeker niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

Tot volgende week!

Marit

11/03/2021, 19:25

Wat een liefde!

@Kijara.

23/02/2021, 00:13

Er is nergens meer liefde te vinden dan op Leet🥰

@nke

21/02/2021, 08:33

nice nice <3

Hades

18/02/2021, 17:02

Leuk Artikel!

hfiefinhezrih

16/02/2021, 21:08

Casanova <3

Accalia

16/02/2021, 09:43

LOVE <3_<3

.Laraa.

15/02/2021, 22:49

Toepasselijk thema! Vier top nummertjes. :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid