Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Sinterklaas Competitie!
Hier lees je alles over de Sinterklaas Competitie van LeetFM!

Willie

Evenementen

0

0

Het is al bijna zover, sinterklaas! Sinterklaas is samen met zijn pieten onderweg naar Leet Hotel om al onze schoentjes te vullen. Maar toen de opslagpiet de pakjes wou tellen kwam hij erachter dat er veel te weinig pakjes waren voor heel Leet. Maar hoeveel? De opslagpiet vroeg om de hulp van de rekenpiet, maar die wist het ook niet. Waar konden al die pakjes nou zijn? Daar kwamen ze snel genoeg achter, opeens rende paniekpiet over het dek. Hij was per ongeluk tegen een grote stapel pakjes gevallen en al die pakjes zijn nu overboord gevallen! Oh nee hé, alle pakjes zijn helemaal naar de zeebodem gezonken. De sint wilt graag weten hoeveel pakjes er op de zeebodem liggen, zodat als hij in Leet Hotel is aangekomen nieuwe pakjes kan regelen. Kan jij Sinterklaas en al zijn pieten helpen?

Hoe doe je mee?

►Tel alle pakjes die je ziet liggen op de zeebodem ( de foto hier onder). 

►Zodra je dat hebt gedaan moet je je antwoord nog insturen, dat kan onderaan dit artikel (hiervoor moet je ingelogd zijn!). Je vult daar alleen het aantal pakjes in dat je hebt gevonden.

Er zullen in totaal 3 winnaars gekozen worden! Deze winnaars zullen een verrassing ontvangen van onze hulppiet.

Je kunt je antwoord insturen tot en met zondag 3 december, 20:00. De uitslag zal volgen in een komend nieuwsartikel, op dinsdag 5 december!

Wij wensen jullie namens het LeetFM Team heel veel succes!

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid