Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Youtube Top 5 - Vervelend
We zijn weer terug!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Wie al enige tijd het nieuws volgt, zal de serie misschien nog kennen; Youtube Top 5! Helaas is, na de update van de LeetFM site, deze serie totaal van de kaart verdwenen... Maar we zijn terug, grappiger, irritanter, en leuker dan ooit! 

 

Thema van de Week

Zoals altijd is er een nieuw Thema van de Week, deze week is dat Vervelend. Iedereen heeft wel eens dat ene liedje voorbij horen komen, om vervolgens meteen de radio of playlist uit te gooien. Misschien omdat het zo vast in je oor steekt, omdat je het miljoenen keren hebt gehoord, of misschien wel omdat je het gewoon een rotnummer vind. Hoe dan ook, hier zijn de 5 meest vervelende nummers die er op YouTube te vinden zijn!

 

#5  Let It Go - Frozen

Na de film Frozen enkele jaren terug, werd het lied, wat gebruikt werd in deze film, razend populair! We hoorden het overal terug, er kwamen talloze remixes en in no time kende iedereen het nummer! Maar na een tijdje begon de meerderheid het lied van de ijskoningin helemaal zat te worden. Nu, een paar jaar later, heeft het een plekje verdiend op de lijst! Om Let It Go te beluisteren, klik dan hier.

 

#4  Mi Mi Mi - Serebro

Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi, een tijd lang konden we niks anders meer horen! Of je het nou zong, het stil in je hoofd speelde, of met een versterker naast je oren zat te luisteren, je kon er niet aan ontkomen! Gelukkig horen we het tegenwoordig bijna niet meer terug, maar als je durft, kun je hier klikken om het te luisteren!

 

#3  Baby - Justin Bieber

De reden van dit nummer in de lijst, kun je al terugvinden bij het aantal dislikes die de video heeft gekregen. Hoewel we allemaal weten dat Justin niet de meest geliefde zanger is, zijn meer dan 8 miljoen dislikes toch wel erg veel voor één video. Baby is een van de oudste nummers van Justin, en je kunt hem maar beter niet in het openbaar aanzetten! Mocht je in een ruimte zijn zonder andere slachtoffers, kun je hier klikken om het toch te beluisteren!

 

#2  Ik Ben Een Kuikentje - Kuikentjes

Als je vaak naar de uurtjes van onze Jaspombo luistert, moet je deze toch wel eens gehoord hebben! Het vrolijke kinderliedje over kuikentjes, kippen en hanen maakt je helemaal vrolijk of hartstikke geirriteerd. De hoge stemmetjes, de constant herhalende zinnen, en de rare tekst zijn genoeg om het een 2e plaats te geven op de lijst. Je kunt de kuikentjes allemaal vinden wanneer je hier klikt!

 

#1  Barbie Girl - Aqua

Veel uitleg is hier niet voor nodig. Zeer waarschijnlijk kent iedereen die dit artikel leest het nummer Barbie Girl maar al te goed. Snap je niet waarom dit nummer op de eerste plek staat? Klik dan hier en alles zal snel duidelijk worden!

 

Dit waren dan de 5 meest vervelende nummers te vinden op YouTube. Hopelijk tot volgende week met een nieuw thema!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid