Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Two Truths One Lie #2
Elke week staat er een nieuw iemand van het LeetMusic team centraal en mag twee waarheden en één leugen over hem of haarzelf vertellen. Aan jullie de taak om de leugen van deze persoon te achterhalen en misschien maak jij dan wel kans op een

Shelly

LeetMusic

21/11/2020, 12:00

12

4


Elke week vraag ik een medewerker van Leetmusic om over zichzelf 2 waarheden en 1 leugen te vertellen. En jullie mogen raden wat nou precies de leugen is! Deze week zal onze enige echte Glaspaneel aan de beurt en heeft deze jongen wat leuks voor jullie verzonnen! Ik hoop dat jullie het raden. En ja natuurlijk wederom weer uit alle goede inzendingen 1 iemand die een prijs wint!


Recap:

Vorige week was het aan jullie de taak om de leugen te achterhalen die Rudy voor jullie verzonnen had. Ik wil eerst beginnen met het feit dat er superveel reacties waren op het artikel, echt heel leuk. Bedankt daarvoor allen, het doet mij goed dat jullie het blijkbaar een erg leuk artikel vonden. Maar even een terugblik naar vorige week en natuurlijk ook weer even het verhaaltje over Rudy!


‘’Zoals wij wellicht allemaal wel weten is dat de 21 jarige Rudy een jongen is met uitstekende talenten. Hij is vooral gepassioneerd over alles wat een snackbar te bieden heeft! Snackbar ’t Deltje is dan ook zeker een waar begrip binnen ons LeetMusic team. Het zou dan ook niet zo heel gek zijn als zijn favoriete snack een broodje hamburger speciaal is. Maar zoals ik zei deze jongen heeft nog veel meer talenten want naast zijn snackbar die overigens alleen op feestjes en partijtjes draait. Verkoopt deze jongen doordeweeks ook nog eens telefoons in een winkel en alles wat daar verder natuurlijk mee te maken heeft.‘’


Maar wat was nou de leugen? Nou heel simpel dat zijn favoriete snack een broodje hamburger speciaal is. Zijn favoriete snack is natuurlijk een eierbal, rasechte Groninger he kan niet anders! En de winnaar uit alle 4 de inzendingen, want ja Jari en Devona Leetmusic medewerkers zijn toch echt uitgesloten.

ertopia=xd gefeliciteerd! Je mag mij via Leetmusic een priveberichtje sturen om je prijs te komen verzilveren. Iedereen niet getreurd je hebt volgende week wederom weer een kans om te winnen, lees hieronder snel het verhaal over Glaspaneel.


2 Truths 1 Lie:

Onze enige echte Glaspaneel aka Stefan aka Alpaca is een echte dierenliefhebber en om zijn bijnaam zou je denken dat alpaca’s zijn favoriete dieren zijn. Maar niets is minder waar dit zijn niet zijn lievelingsdieren. Dit zijn namelijk jawel olifanten! Naast zijn enorme passie voor deze dieren doet Glaspaneel een HBO studie Commerciële Economie. Je zou denken zo gepassioneerd over dieren, dan moet hij in zijn vrije tijd toch veel bij olifanten zijn? Maar nee hoor deze jongen is heel vaak te vinden in de sportschool. Hij zei hier zelf het volgende over; ‘’ik wil graag net zo breed worden als Dewi’’. Nou Stefan dat is zeker een heel mooi streven!


Jahaaaa maar wat is nu de leugen? Is het misschien wel zijn studie? Of is het nou toch dat zijn lievelingsdieren alpaca’s zijn? Of blijkt het nou toch de sportschool te zijn? Ik wens jullie in ieder geval enorm veel succes met het raden hiervan, laat het weten in de reacties en misschien maak jij wel kans op een hele leuke prijs!

Marit

11/03/2021, 19:42

Wat een leuk artikel!

Hades

18/02/2021, 17:04

leuk Artikel

Sunset!

11/12/2020, 20:42

Ik weet het niet

Hektor

25/11/2020, 08:30

:OOOOO De leugen is dat Stefan niet Stefan heet, maar Stefanie!!!!!

hfiefinhezrih

24/11/2020, 22:08

Geen. Olifant. Als. Lievelingsdier. Stoute Stefan toch :(

Accalia

23/11/2020, 12:01

Eventjes een gokje wagen... Zijn lievelingsdieren zijn toch geen olifanten ;d

Sydney

22/11/2020, 21:48

Ik ben nu wel benieuwd wat die leugen nou is..

Lotsie

22/11/2020, 16:18

Wat zeker geen leugen is, is dat de barbecuesong een echte hit is :)

Keet

22/11/2020, 12:57

Allemaal leugens !! :)

Kiara

22/11/2020, 03:53

Hihi ik denk dat onze Stefano zijn lievelingsdieren wel Alpaca’s zijn 🦙

Esmee

21/11/2020, 13:55

ik denk dat het Glaspaneel niet vaak in de sportschool te vinden is hoor XDD

.Laraa.

21/11/2020, 13:12

Weer een top artikel. Gefeliciteerd, ertopia=xd! Hmm, wat zou de leugen van onze Alpaca zijn?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid