Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Wie stuurt Nederland naar het Eurovisie Songfestival 2017?
Vandaag is bekend gemaakt wie namens Nederland volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival gaat!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Wie het Eurovisie Songfestival volgt weet vast dat de afgelopen jaren voor Nederland niet echt een succes waren. De Common Linnets deden het nog aardig in 2014, maar het is lang geleden dat Nederland het Songfestival won. Toch gaan we ieder jaar weer vol enthousiasme voor de buis zitten om te kijken hoe Nederland het doet. En nu is ook bekend gemaakt wie volgend jaar namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat in Lissabon.

Guess who’s back

Zanger Waylon (37) gaat het volgend jaar weer een keertje proberen voor Nederland. Omroep AVRO TROS heeft zijn deelname vandaag officieel bevestigd. Met welk lied Waylon in mei volgend jaar afreist naar Portugal is nog niet bekend. Volgens bronnen is hij wel druk bezig met het maken van het perfecte liedje voor het Songfestival.

Calm After the storm

Wie fanatiek het Songfestival volgt, weet misschien nog wel dat Waylon in 2014 in Copenhagen samen met Ilse De Lange de tweede plaats veroverde. Dit was een van de hoogtepunten die Nederland ooit heeft gehad tijdens deze wedstrijd.

Waylon zelf brak door in 2009 en scoorde hits met Wicked Way en Happy Song.

Eurovisie Songfestival

Ben je nog niet bekend met het Songfestival? Nou het zit dus zo. Het Eurovisie Songfestival (afgekort ESC) is een jaarlijkse liedjeswedstrijd. In deze wedstrijd nemen vele Europese landen het tegen elkaar op. Het land dat wint, organiseert ook meteen de editie voor het volgende jaar. Het eerste Eurovisie Songfestival werd gehouden op 24 mei 1956 en het is sindsdien een groot succes.

Ga jij kijken volgend jaar? Het Songfestival wordt gehouden van 9 mei tot en met 13 mei 2017. En kan Nederland winnen? Wie weet! Ik ga zeker kijken!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid