Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
De Ideeënbox [UPDATE]
Heb jij nou een tof idee voor een nieuwe artikelreeks?

Sydney

LeetMusic

29/10/2020, 18:10

15

8


Ideeënbox? Zie ik dat nou goed? Ja dat zie je zeker goed! Er zijn natuurlijk al 6 hele leuke artikelreeksen te lezen op LeetMusic. Ondertussen zijn we toch ook op zoek naar nieuwe ideeën voor nieuwe artikelreeksen. Daarom vragen wij nu jullie hulp! Heb jij een tof idee voor een nieuwe artikelreeks? Laat het dan zeker weten in de reacties! Maar eerst een korte opsomming van de artikelreeksen die we nu hebben of gehad hebben.


Welke artikelreeksen zijn op dit moment actief?

Zoals al eerder vermeld, hebben we op het moment 6 actieve artikelreeksen. Hieronder lezen jullie een korte samenvatting van waar het artikel over gaat.

Medley Monday

De artikelreeks Medley Monday is in september al begonnen en kent nu 6 artikels. Hieronder lees je waar dit artikel over gaat.

Muziek in thema, dat is toch geweldig! Het is daarom dat ik tijdens Medley Monday een thema aanhoudt en hierin drie liedjes zoek en er een aantal leuke weetjes over geef. Ook vraag ik een luisteraar of medewerker naar hun favoriete liedje in het thema, of verdiep ik me in een extra nummer. Wil jij je muziekkennis verbeteren? Kijk dan zeker eens naar deze reeks!

Top Tuesday

De artikelreeks Top Tuesday is in mei begonnen en kent nu 18 artikels. Hieronder lees je waar dit artikel over gaat.

In Top Tuesday bespreek ik de nieuwe top 3 van Nederland en  België. Wat is er veranderd in deze top 3? Dat lees je ook in Top Tuesday. Niet alleen bespreek ik de top 3, maar ik ook de allernieuwste releases van de afgelopen week. Wat maakt deze nummers nou zo speciaal? En natuurlijk niet te vergeten de nieuwe hit van de week!

Your Music Wednesday

De artikelreeks Your Music Wednesday is begonnen in mei en kent nu 21 artikels. Hieronder lees je meer over dit artikel.

In deze reeks neem ik wekelijks een kijkje bij een medewerker van LeetMusic, om er zo achter te komen wat zijn/haar favoriete muziekstijl is. Hierna spelen we een klein spelletje: een trouwe luisteraar krijgt van mij drie hints, en probeert na elke hint te raden over welk genre we het gehad hebben. Lukt dat? Dat wint hij/zij de eeuwige roem voor een hele week!

Throwback Thursday

De artikelreeks Throwback Thursday is begonnen in september en kent nu 6 artikels. Hieronder lees je meer over deze artikelreeks.

LeetMusic is jarig en mag dit jaar maar liefst vijf kaarsjes uitblazen. Dat gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom duik ik elke week de geschiedenis van LeetMusic in. In de artikelreeks Throwback Thursday interview ik elke week één persoon die meewerkt(e) aan de leukste radio van LeetHotel.  

De Gemaskerde Zanger

De artikelreeks De Gemaskerde Zanger is in september begonnen en kent nu 6 artikels. Hieronder lees je meer over deze artikelreeks.

Er zijn heel wat zangers en zangeressen in de wereld. Allemaal hebben ze een uniek stemgeluid. Maar, herkennen we hun ook zonder stemgeluid? Dat zoek ik uit in deze artikelreeks!

Elke week selecteer ik een ontmaskeringsteam van vier personen. Met drie hints en één ultieme tip proberen zij te raden wie er achter het masker zit. Lukt het hen om De Gemaskerde Zanger te ontmaskeren of mislukt hun missie? Ook jullie kunnen mee raden en zelfs kans maken op de winst.

Saturdays Oldies

De artikelreeks Saturday Oldies is begonnen in april en kent nu 11 artikels. Hieronder lees je meer over deze artikelreeks.

In deze rubriek blikken wij iedere week terug op een jaartal tussen 1990 en 2019. We blikken terug op de muziek van dat jaar, grote events, DE artiesten van dat jaar maar ook de opmerkelijke dingen die dat jaar gebeurd zijn.


Enkele statistieken

Hoeveel artikelen heeft iedere categorie nou eigenlijk? Dat kan je hieronder zien!

LeetMusic: 6 artikels

Leet Hotel: 5 artikels

Muziekwereld: 93 artikels

Evenementen: 2 artikels

Leet Weekblad: 36 artikels

 In totaal zijn dat dus 142 artikels!


Vorige artikelreeksen

Van een aantal artikelen hebben we helaas ook afscheid genomen. Hieronder lees je ook meer over deze artikelreeksen.

Nieuwsflash Zondag

Nieuwsflash Zondag was een artikelreeks die van januari 2020 tot juni 2020 liep. Hier kwamen we meer te weten over het muzikale nieuws dat er die voorbije week gebeurd is. Zo zagen we goede, minder goede en triestige nieuwtjes. 

Freaky Tuesday

Freaky Tuesday liep van januari 2020 tot april 2020. In Freaky Tuesday besprak ik de nieuwe top 10 van Nederland en België. Hier had ik dan ook een paar leuke weetjes voor. Verder interviewde ik in deze artikelreeks nog een leet of leetmusic medewerker, over wat hij/zij vond van de top 10.

Willie En Zijn Vrienden

Willie En Zijn Vrienden was een stripreeks die van juli 2020 tot augustus 2020 liep. We kregen een kijkje in het leven van Willie… en zijn vrienden natuurlijk. Samen beleefde ze de meest romantische, grappig en leukste dingen.

Fan Friday

Fan Friday was een artikelreeks die van januari 2020 tot juni 2020 liep. In deze artikelreeks kwamen we meer te weten over LeetMusic-medewerkers. Echte fans werden ook nog getrakteerd op enkele gênante vragen en antwoorden.


Dit waren in het kort alle artikelreeksen die we nu hebben of hebben gehad. Weet jij nou een leuk nieuw idee voor een nieuwe artikelreeks? Laat het dan zeker weten in de reacties! Want als jij het leukste idee hebt dan win je 25-belcredits.

Update: We hebben een hele boel ideeën binnen gekregen. Als allereerst willen wij jullie bedanken voor de super toffe ideeën. Na een lang overleg hebben wij besloten dat de winnaar van de ideeënbox... Vasio is geworden! Jij zult je prijsje binnenkort ontvangen! Gefeliciteerd!

Sem.

14/08/2023, 21:35

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

Marit

11/03/2021, 19:50

Wat een leuk artikel!

Hades

18/02/2021, 17:06

Leuk!

Sunset!

11/12/2020, 20:45

Miss een leuke foto pagina met collages vanuit het hotel

Hektor

03/11/2020, 16:21

oefffffffffff

@nke

31/10/2020, 20:44

leuk artikel weer!

Glaspaneel

30/10/2020, 20:21

Gefeliciteerd Vasio!

kerstmisishere1

30/10/2020, 20:07

Ik wil graag een eigen leet Krantje starten met alle nieuwtjes in een grote pagina met reportage van mensen

Sissen

12/10/2020, 00:10

1) Elke week leren we 1 teamlid van LeetMusic beter kennen. 2) Theetje Weetjes.

Siemke

11/10/2020, 20:18

1) Sws Art and Painting 2) passies van anderen 3) THEETJEUUU WEETJEUUSSS DUHHH XD

Sydney

11/10/2020, 20:13

Ik ben benieuwd naar jullie ideeën :)

Maitheetje

11/10/2020, 17:15

1) Een dag in het leven van .... 2) 2 truths and one lie 3) En als je dan de kers op de taart THEETJE WEETJES xD

Keet

11/10/2020, 16:38

Super leuk!

hfiefinhezrih

11/10/2020, 13:54

Guess the piece of furniture! > Je de redacteur neemt een Categorie uit de Catalogus, nu zoek je ook een meubel uit die categorie. Als volgt kies je 4 Leet's die moeten proberen raden welk meubel het is. Diegene die wint, ontvangt een prijs. (Je geeft natuurlijk ook tips, maar je zegt eerst; Het is een meubel uit categorie "Tuinieren". Dan, "Het Meubel bevat de kleur blauw" enzo door) Joejoe xo 🐻

.Laraa.

11/10/2020, 13:25

Laat de ideetjes maar komen! ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (10)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid