Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #14
Deze week in Top Tuesday bespreek ik de nieuwe hit van de week en een aantal nieuwe releases!

Sydney

Muziek Wereld

01/09/2020, 21:00

8

3


Het is weer dinsdag avond en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday. In Top Tuesday bespreek ik de top 3 van Nederland en België. Staan er nieuwe nummers in de top 3 of zijn het nog steeds dezelfde nummers? In het onderdeel ‘nieuwe releases’ bespreek ik een aantal nieuwe releases van de afgelopen week. En niet te vergeten in het laatste onderdeel bespreek ik ook nog de nieuwe hit van de week.

Ben jij nou ook zo benieuwd naar de nieuwe releases en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top

Top 3 Nederland:

  1. Savage love van Jawsh 685 en Jason Derulo
  2. Head & heart van Joel Corry en MNEK
  3. Más más más van Rolf Sanchez

Top 3 België:

  1. Jerusalema (remix) van Master Kg feat. Burna Boy & Nomcebo Zikode
  2. Savage love van Jawsh 685 en Jasan Derulo
  3. Watermelon sugar van Harry Styles

“Head & heart” en het nummer “Más más más” staan beide nieuw in de top 3 van Nederland ten opzichte van 2 weken geleden.

“Jerusalema (remix)” staat nieuw in de top 3 van België ten opzichte van 2 weken geleden.


Nieuwe releases

In het onderdeel nieuwe releases bespreek ik een aantal nieuwe releases van de afgelopen week.

Cry about it later van Katy Perry is vrijdag 28 uitgebracht samen met haar 5e studioalbum genaamd “Smile”. Cry about it later gaat over het herstel van een gebroken hart. Naast “Cry about it later” staan er natuurlijk ook andere nummers op het album, zoals “Smile en “Never really over”. Wat vinden jullie van haar nieuwe nummer “Cry about it later”? Laat het zeker weten in de reacties!

Better tomorrow van Matt Simons is 27 augustus uitgebracht. Matt Simons kun je misschien wel kennen van zijn nummer “We can do better”. In het nummer “Better tomorrow” komt een persoonlijke boodschap naar voren, die gaat over de angst van paniek aanvallen die hij vroeger heeft gehad. Wat vinden jullie van dit nummer en zijn betekenis? Laat het zeker weten in de reacties!

Le coeur holiday van MIKA en Soprano is afgelopen vrijdag uitgebracht. Je kunt MIKA wel kennen van nummers  “Grace kelly” of “Lollipop”. Voor dit nummer werkt hij samen met Franse rapper Soprano. 6 jaar geleden bracht MIKA ook een frans nummer “Boum boum boum” uit. Wat vinden jullie van deze samenwerking? Laat het zeker weten in de reacties!

Unperson van Nothing But Thieves  is 28 augustus uitgebracht. Dit is de derde single die ze uitbrengen voor hun aankomende album “Moral panic”. Het nieuwe album kan je verwachten op 23 oktober. Laat zeker weten in de reacties wat jullie vinden van het nummer “Unperson” en of jij ook niet kan wachten op het nieuwe album!

Lemonade van Circa Waves en Alfie Templeman werd afgelopen donderdag uitgebracht. Circa Waves werkte voor dit vrolijke nummer samen met 17-jarige Alfie Templeman. Wat vinden jullie van deze samenwerking? Laat het zeker weten in de reacties!

Like that van GRACEY en Alexander 23 is woensdag 26 augustus uitgebracht. Voor deze single heeft GRACEY samengewerkt met opkomende zanger Alexander 23. GRACEY is in de UK vooral bekend geworden met haar nummer “Don’t need love”. Wat vinden jullie van het nummer “Like that”? Laat het zeker weten in de reacties!

Dat waren een aantal nieuwe releases van de afgelopen week! Laat zeker weten in de reacties welke jouw favoriet is!


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in Top Tuesday de nieuwe hit van de week. Deze week is de hit van de week… Over now van The Weeknd & Calvin Harris geworden!

Over now is vrijdag 28 augustus uitgebracht. Dit is de eerste samenwerking tussen Calvin Harris en The Weeknd. Over now gaat over het loslaten van een slechtlopende relatie. Wat vinden jullie van deze nieuwe hit van de week? Laat het zeker weten in de reacties!


Dat was Top Tuesday dan weer voor deze week! Volgende week zijn we weer terug met een aantal nieuwe releases en natuurlijk de nieuwe hit van de week! Dan wens ik jullie nog een hele fijne dinsdagavond!

Sem.

14/08/2023, 21:33

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

Marit

08/12/2020, 19:31

Leuk artikel!

.Laraa.

03/09/2020, 19:35

Weer een top artikel. En wat een leuke 'hit van de week'!

Granola

02/09/2020, 18:47

Ik vraag me af hoelang Savage Love het nog gaat volhouden op nummer 1 van NL haha, leuk artikel Sydney!

Lotsie

02/09/2020, 18:32

Jerusalema moet uit de top 3, verder een super artikel natuurlijk!

Accalia

02/09/2020, 17:40

Weer een TOP artikel! :hugging:

hfiefinhezrih

02/09/2020, 13:51

Leuk leuk, Sydney!

lolerdelol7

01/09/2020, 21:40

Super leuk artikeltjeee!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid