Nu LIVE Jolanda
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #13
Deze week in Top Tuesday bespreek ik de nieuwe hit van de week en een aantal nieuwe releases.

Sydney

Muziek Wereld

11/08/2020, 21:00

11

4


Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday. Ook met het warme weer houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van de nieuwe top 3 van Nederland en België. Wat is er veranderd in de top 3 de ten opzichte van 2 weken geleden? Verder bespreek ik de nieuwste releases van de afgelopen week. En natuurlijk niet te vergeten, bespreek ik in het laatste onderdeel de nieuwe hit van de week.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de top 3 en de nieuwe releases? Lees dan zeker snel verder!


Top

Top 3 Nederland:

  1. Savage love van Jason Derulo en Jawsh 685
  2. Banana/Banana van Conkarah feat. Shaggy
  3. Watermelon sugar van Harry Styles

Top 3 België:

  1. Savage love van Jason Derulo en Jawsh 685
  2. Watermelon sugar van Harry Styes
  3. Breaking me van Topic feat. A7S

Aangezien er twee weken geen artikel is geweest van Top Tuesday, benoem ik deze week alleen de nummers die nieuw staan in de top 3 van beide landen, ten opzichte van Top Tuesday 12.

Watermelon sugar staat nieuw in de top 3 van Nederland. 2 weken geleden stond hier het nummer Tigers van Bilal Wahib.

Watermelon sugar staat ook nieuw in de top 3 van België. Kom wat dichterbij stond 2 weken geleden nog op nummer 1 in de top 3.


Nieuwe releases

In het onderdeel nieuwe releases bespreek ik een aantal nieuwe releases van de afgelopen week.

Father we go van Walk off the earth werd vrijdag 7 augustus uitgebracht. Het nummer “Father we go” gaat over de herinneringen van de kindertijd en over de moeilijkheden van volwassen zijn. Verder benadrukken ze ook in het nummer dat het positief blijven ook tijdens moeilijke situaties ons als mens vormt. Wat vinden jullie van dit nieuwe nummer? Laat het zeker weten in de reacties!

Jaguar van Victoria Monét werd vrijdag 7 augustus uitgebracht. Niet alleen bracht ze het nummer “Jaguar” uit, maar ze bracht deze dag ook haar eerste album “Jaguar” uit. Op het album staan maar liefst 9 nummers. Dus mocht jij geen genoeg kunnen krijgen van het nummer “Jaguar” kan je natuurlijk ook eens de andere nummers beluisteren. Wat vinden jullie van het nummer Jaguar? Laat het zeker weten in de reacties!

Rager Teenager! van Troye Sivan werd uitgebracht op 5 augustus. Rager teenager! is de derde single van zijn nieuwe EP “In a dream”. Deze EP wordt uitgebracht op 21 augustus. Het nummer “Easy” dat hij een paar weken geleden uitbracht zal ook op deze EP verschijnen. Kan jij ook niet wachten?

Quarantaine van Blink-182 werd uitgebracht op 7 augustus. Wist je dat ze dit nummer hebben geschreven en opgenomen tijdens de quarantaine? Hierdoor ontbreekt wel een bandlid (Matt Skiba). Hij heeft namelijk geen eigen opnamestudio. Wat vinden jullie van dit nieuwe nummer van Blink-182?

Alles is zoals het zou moeten zijn van Miss Montreal en Diggy Dex werd uitgebracht op 7 augustus. Samen met Diggy Dex schrijft ze dit nummer als titelsong voor de film “Alles is zoals het zou moeten zijn”. Wat vinden jullie van deze samenwerking? Laat het zeker weten in de reacties!

Dat waren een aantal nieuwe releases van de afgelopen week. Laat zeker weten in de reacties welke jouw favoriet is!


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de hit van de week. Deze week is de hit van de week… Top gone van Lil Mosey en Lunay geworden!

Top gone is vorige week op 5 augustus uitgebracht. Ook is dit de eerste samenwerking tussen rapper Lil Mosey en Lunay. Wat vinden jullie van deze nieuwe hit van de week? Laat het zeker weten in de reacties!


Dat was Top Tuesday dan voor deze week. Laat zeker weten in de reacties wat jullie vonden van de nieuwe hit van de week en de nieuwe releases! Dan wens ik jullie nog een fijne dinsdagavond! Hopelijk hebben jullie ook een beetje kunnen genieten van het weer.

Sem.

14/08/2023, 21:32

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

virtualic

21/12/2021, 12:11

leuk artikel weer

Marit

08/12/2020, 19:27

Leuk artikel!

Jesco.

18/08/2020, 22:55

Wat een top artikel alweer! :)

JariBeat

15/08/2020, 16:39

Ben echt benieuwd hoelang Savage Love nog op nummer 1 blijft. Wat een banger heeft die Jason Derulo weer gemaakt (met dank aan TikTok). Leuk artikel Sydney!

hfiefinhezrih

13/08/2020, 17:24

Leuk weer!!!

lolerdelol7

12/08/2020, 16:36

Like it...!!

Lotsie

11/08/2020, 23:36

Superleuk artikel met liedjes om aan de playlist toe te voegen!

Hope

11/08/2020, 22:31

Leuk artikel!!! en leuke banner!!

Accalia

11/08/2020, 21:31

Weer een TOP artikel hoor en ook wat een toffe banner! :O

.Laraa.

11/08/2020, 21:24

Wat een leuk artikel! Zie ik nu goed dat 'Kom Wat Dichterbij' van Regi weg is uit de top 3 van België? :O

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid