Nu LIVE Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #12
Deze week in Top Tuesday bespreek ik de nieuwe hit van de week en een aantal nieuwe releases.

Sydney

Muziek Wereld

21/07/2020, 21:00

9

4


Het is weer dinsdag avond en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday. In Top Tuesday bespreek ik de top 3 van Nederland en België. Staan er nieuwe nummers in de top 3 of zijn het nog steeds dezelfde nummers? Verder is er vanaf deze week ook een nieuw onderdeel. In het onderdeel ‘nieuwe releases’ bespreek ik een aantal nieuwe releases van de afgelopen week. Natuurlijk bespreek ik ook nog de nieuwe hit van de week in het laatste onderdeel.

Ben jij nou ook zo benieuwd naar de nieuwe releases en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top

Top 3 Nederland:

  1. Banana/Banana van Conkarah feat. Shaggy.
  2. Savage love van Jason Derulo en Jawsh 685.
  3. Tigers van Bilal Wahib.

Top 3 België:

  1. Kom wat dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot.
  2. Savage love van Jason Derulo en Jawsh 685.
  3. Breaking me van Topic en A7S.

Tigers van Bilal Wahib staat nieuw in de top 3 van Nederland. Vorige week stond hier nog Breaking me van Topic en A7S.

De top 3 van België is nog hetzelfde als vorige week. Denken jullie dat deze volgende week zal veranderen? Laat het zeker weten in de reacties!


Nieuwe releases

In het nieuwe onderdeel nieuwe releases bespreek ik een aantal nieuwe releases van de afgelopen week.

Easy van Troye Sivan is uitgebracht op 15 juli. Je kan Troye Sivan kennen van de nummers I’m so tired… (waar hij samen werkte met Lauv) of There for you (een samenwerking met Martin Garrix). Het nummer Easy gaat over het accepteren van een verslechterde relatie.

Brightest blue van Ellie Goulding is afgelopen vrijdag 17 juli uitgebracht. Niet alleen bracht ze dit nummer Brightest blue uit. Ze bracht deze dag ook haar nieuwe album Brightest blue uit. Eerder bracht ze natuurlijk al het nummer Slow grenade (in samenwerking met Lauv)  uit. Voor haar gaat dit nummer Brightest blue over haar versie van een gelukkige en vredige plek.

Más Más Más van Rolf Sanchez is uitgebracht op 17 juli. Rolf Sanchez kun je misschien wel kennen van het programma Beste Zangers. Hier deed hij vorig jaar aan mee. Het nummer wordt gezongen in het Spaans en Nederlands. Met het nummer Más Más Más brengt hij een zomerse sfeer. Wie weet wordt dit ook wel een zomerse hit? Wist je trouwens dat zijn vriendin Sophia Mason ook in de videoclip zit?

What’s love got to do with it van Kygo en Tina Turner is vrijdag 17 juli uitgebracht. What’s love got to do with it is eigenlijk al uitgebracht in 1984 door Tina Turner. Dit jaar maakte Kygo hier een remix van. Hij heeft al eerder een remix gemaakt van het nummer Higher lover van Whitney Houston. Zal hij met het nummer What’s love got to do with it net zo’n succes maken?

Popstar van DJ Khaled en Drake is uitgebracht op 17 juli. Niet alleen brachten ze het nummer Popstar uit, maar ze brachten ook nog het nummer Greece uit.  Deze twee nummers zullen ook verschijnen op het nieuwe album van DJ Khaled. Wat vinden jullie van de samenwerking tussen DJ Khaled en Drake? Kan jij ook niet wachten op het nieuwe album van DJ Khaled? 

Funny van Zedd feat. Jasmin Thompson is uitgebracht op donderdag 16 juli. Jasmin Thompson is nog een opkomende zangeres en songwriter. Voor Zedd is dit zijn eerste nummer van 2020. Zedd heeft natuurlijk al samengewerkt met verschillende artiesten, onder andere Alessia Cara. Wat vinden jullie van deze nieuwe samenwerking?

Dat waren een aantal nieuwe releases van de afgelopen week. Laat zeker weten in de reacties welke jouw favoriet is!

Hit  van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de hit van de week. Deze week is de hit van de week… Wishing well van Juice Wrld geworden!

Wishing well van Juice Wrld is vorige week uitgebracht en is te vinden op het album Legends never die. Dit is het eerste album van Juice Wrld dat is uitgebracht naar zijn dood. Wat vinden jullie van dit nieuwe album en nummer Wishing well?


Dat was Top Tuesday dan voor deze week. Wat vinden jullie van de nieuwe hit van de week? Laat het zeker weten in de reacties! Volgende week zijn we weer terug met een aantal nieuwe releases en natuurlijk de nieuwe hit van de week!

Sem.

14/08/2023, 21:32

πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™

Marit

08/12/2020, 19:24

Leuk artikel!

Kiara

07/12/2020, 15:50

Zoooooooooo leuk

lolerdelol7

25/07/2020, 12:10

Weer super tof!

Hope

22/07/2020, 21:36

Super leuk artikel!!! <3

Lotsie

22/07/2020, 20:13

Zo'n goede liedjes allemaal.... Ik ga ze gelijk in mijn playlist zetten!

Meike

22/07/2020, 13:29

Más Más Más <333

Accalia

22/07/2020, 10:09

TOP artikel weer hoor! ;)

.Laraa.

21/07/2020, 23:47

Weer een top artikel! Wat een goede hit van de week. Ben al benieuwd naar volgende week. ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (4)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiΓ«le radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid