Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Kerstmeubels 2017 in Leet
It's the most wonderful time of the year...

Willie

LeetHotel

0

0

Zoals elk jaar verschijnen er weer nieuwe kerstmeubels in Leet Hotel. Dit jaar zijn ze er lekker vroeg bij, want ze zijn er al! 
In totaal gaat het dit jaar om 69 nieuwe items inclusief de nieuwe kerstmis kledingsstukken die niet in dit artikel vermeld staan. Elk jaar is er weer een ander thema binnen kerstmis en dit jaar lijken ze voort te boorduren op het thema van vorig jaar, waarbij je vooral veel items zag waarmee je een kerststad kon bouwen. Deze meubels hebben veel weg van het thema van vorig jaar, maar er zijn ook een aantal verschillen. Zo lijkt dit jaar de nadruk meer gelegd op het ouderwets gezellig maken. De structuur van de muren geven het een oud tintje en dit jaar zijn er ook relatief ouderwetse speelgoedpoppen beschikbaar. Zeg nou zelf... het is best leuk toch?!

Het doel van de nieuwe thema's is natuurlijk dat je alles kunt combineren met elkaar en op deze manier heb je ook nog eens heel veel  keuze. Pak ook lekker de meubels van voorgaande jaren erbij en maak het lekker gezellig binnen Leet Hotel. Kerstmis is tenslotte toch de feest van het samen zijn en samen vieren, dus waarom niet samen bouwen aan een sfeervol, gezellig, knus kerstfeest om nooit te vergeten. En dat start vanaf nu! 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid