Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #10 [Special]
Deze week in Top Tuesday bespreek ik nummers uit de top en natuurlijk de nieuwe hit van de week!

Sydney

Muziek Wereld

07/07/2020, 21:00

10

7


Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday! Deze week is het niet zomaar een artikel van Top Tuesday, want we hebben iets te vieren. We zijn namelijk al aangekomen bij editie 10 van Top Tuesday! Om het leuk te vieren valt er ook een nog eens een prijsje (25 bc) te winnen. Hierover lees je straks meer!

In Top Tuesday bespreek ik kort de nieuwe top 3 van Nederland en België. Dat is zeker niet het enige, want ik bespreek ook nog 3 tot 5 nummers uit de top van beide landen. Welke betekenis zit erachter het nummer? Of is het nummer gewoon flink gestegen? Noem het maar op. Normaal interview ik nog iemand over wat hij/zij van de nummers vindt uit de top, maar dat doen we deze week een beetje anders. Dat heeft ook alles te maken met de competitie, maar zoals ik hier boven al heb vermeldt, daar lees je zo meteen meer over! En natuurlijk niet te vergeten bespreek ik in het laatste onderdeel nog de nieuwe hit van de week!

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nummers uit de top en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top

Top 3 Nederland

  1. Banana/Banana van Conkarah feat. Shaggy.
  2. Savage love van Jason Derulo en Jawsh 685.
  3. Breaking me van Topic en A7S.

Top 3 België

  1. Kom wat dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot.
  2. Rockstar van Dababy feat. Roddy Ricch.
  3. Breaking me van Topic en A7S.

Ook deze week zijn er weer wat veranderingen te vinden in de top 3 van beide landen. Zo is Breaking me een plek gedaald en heeft Roses van Saint Jhn feat. Imanbek de top 3 van Nederland helaas verlaten. Savage love staat dus ook nieuw in de top 3 van Nederland op een mooie 2e plek!

Opmerkelijk nieuws over de top 3 van België, want je gelooft het nooit, maar Blinding lights staat niet meer in de top 3 van België. Rockstar is hierdoor een plaats gestegen en Breaking me staat nieuw in de top 3 van België.


Nummers uit de top

Dat was dan de top 3 van beide landen, maar er staan natuurlijk ook andere nummers in de top! In dit onderdeel bespreek ik 3 tot 5 nummers uit de top, want deze verdienen namelijk ook spotlight. Wat is het genre van het nummer? Zit er een speciale betekenis achter het nummer? Of is het bijvoorbeeld een super toffe samenwerking? Dat lees je allemaal in dit onderdeel. Ik ben weer opzoek gegaan naar 3 nummers.

Waar ga je heen van Emma Heesters

Het nummer staat in de top van Nederland en heeft het genre pop.

Als je het programma beste zangers heb gezien, zul je Emma Heesters vast wel kennen. Nu brengt ze haar eerste single uit, die ze ook nog eens zelf heeft geschreven! Wat vinden jullie van dit nummer? Laat het zeker weten in de reacties!

Supalonely van Benee feat. Gus Dapperton

Supalonely staat in de top van België en heeft het genre Alternatief/Indie.

Supalonely is de derde single van haar EP Stella & Steve. Wist je dat dit nummer ook bekend werd op TikTok? Verder schreef ze dit nummer tijdens een reis naar Los Angels. In deze tijd maakte ze het uit met haar vriend. Hier is dit nummer dus ook op geïnspireerd. Wat vinden jullie van dit nummer? Laat het zeker weten in de reacties!

Drown van Martin Garrix feat. Clinton Kane

Drown staat in de top van Nederland en heeft het genre House.

Drown is het eerste nummer dat Martin Garrix uit heeft gebracht in 2020. In samenwerking met Clinton Kane heeft hij dit nummer in Februari 2020 uitgebracht. Wat vinden jullie van deze samenwerking? Laat het zeker weten in de reacties!


Interview

In het onderdeel interview, interview ik normaal gesproken een Leet of Leetmusic medewerker over wat hij/zij van de nummers vindt die zijn besproken. Deze week doen we dat een beetje anders! Er valt hier namelijk ook een prijs mee te winnen! Hoe kan je dan winnen? Nou dan leg ik je nu uit.

Zoals in een normaal interview heb ik natuurlijk vragen! Hieronder zullen zo meteen 3 vragen staan. Het is heel simpel beantwoord deze 3 vragen in de reactie (in een reactie, anders telt het helaas niet) en je maakt kans op 25 bel credits. Zet er wel je leetnaam achter! Geen een antwoord is fout, het is dus ook altijd goed! Maar hoe kies ik dan de winnaar? Dat is ook simpel, want ik loot één winnaar tussen iedereen de 3 vragen heeft beantwoord. De winnaar maak ik volgende week dinsdag bekend in het artikel!

  1. Welke top 3 vinden jullie het beste?
  2. Welk nummer uit nummers uit de top vinden jullie het leukst?
  3. Wat is jouw favoriete nummer? (Deze hoeft niet in de top te staan).

Dat waren de 3 vragen! Beantwoord ze zeker in de reacties (in één reactie) en maak kans op 25 bel credits. De winnaar maak ik volgende week bekend! En nogmaals geen een antwoord is fout, het is altijd goed!


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de hit van de week. Deze week is de hit van de week… Tout est bon van Boef feat. Numidia geworden!

Het nummer Tout est bon heeft het genre hiphop/rap. Hij bracht dit nummer afgelopen vrijdag uit. Daar blijft het dan ook niet bij, want deze vrijdag brengt hij zijn derde studio album uit! Nu weer terug naar het nummer Tout est bon, want hiermee heeft een record bij Spotify. Dit is namelijk het meest gestreamde nummer in Nederland op de eerste dag van release. Wat vinden jullie van deze nieuwe hit van de week? Laat het zeker weten in de reacties!


Dat was de 10de Top Tuesday al weer. Doe zeker mee aan de competitie en wie weet win jij wel 25 bel credits! Heel veel succes.

Sem.

14/08/2023, 21:32

πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™

Marit

08/12/2020, 19:23

Leuk artikel!

lolerdelol7

18/07/2020, 15:56

Super leuwk!

@nke

15/07/2020, 09:44

Top artikel!

.Laraa.

09/07/2020, 13:25

Het 10de artikel al, wat gaat de tijd snel! Leuk interview en veel succes aan degene die meedoen! Dat de beste mag winnen! ;)

JariBeat

08/07/2020, 19:24

Mooi artikeltje! Ik denk dat de top 3 zowel in België en als in Nederlands snel zullen veranderen. :D

Hope

08/07/2020, 19:24

Superleuk artikel!! <3

Lotsie

08/07/2020, 11:24

Superleuk artikel en succes aan iedereen die meedoet: PS: vergeet niet dit bericht te liken als je het artikel leuk vond, dat kan rechtsbovenin door op het hartje te klikken!

ertopia=xd

07/07/2020, 22:06

1. top 3 van Nederland 2. Banana/Banana van Conkarah feat. Shaggy is wel geinig 3. Deze vraag is moeilijk aangezien ik geen vast favoriet nummer heb, maar momenteel zou ik Desire van Sub Focus & Dimension zeggen leetnaam: ertopia

Accalia

07/07/2020, 21:40

Alweer een top artikel hoor! πŸ˜‰ COMPETITIE: 1. Toch wel eerder de top 3 van Nederland, daar zit wat variatie in en toch wel bijna elke week een nieuwe top 3. πŸ˜‰ 2. Namelijk Savage love van Jason Derulo. Het geeft een goede vibe waarbij je kan mee swingen. Het is muziek met een vrolijke best wat je eigenlijk wel gelukkig maakt πŸ˜„ 3. Een liedje dat ik toch wel eens graag beluister is toch wel Weg Van Jou van Suzan en Freek omdat het toch wel een leuk liedje is. PS: De lage stem kan ik nadoen, is dus ondermeer de reden πŸ˜‰ PSST Geheim! πŸ˜‰ Liefs Accalia

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiΓ«le radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid