Nu LIVE Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #9
Deze week in Top Tuesday bespreek ik nummers uit de top en de nieuwe hit van de week!

Sydney

Muziek Wereld

30/06/2020, 21:00

6

3


Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday! In Top Tuesday bespreek ik 3 tot 5 nummers in de top. Welke nummers staan bijvoorbeeld nieuw in de top? Of zijn nummers bijvoorbeeld flink gestegen? Of juist gedaald? Noem het maar op. Ook laat ik jullie de nieuwe top 3 van Nederland en België zien. Het kan zijn dat ik een van deze nummers ook bespreek in het onderdeel nummers uit de top. Tot slot bespreek ik in Top Tuesday de nieuwe hit van de week!

Ben jij nou ook zo benieuwd naar alle nummers en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top 

Top 3 Nederland

  1. Banana/Banana van Conkarah feat. Shaggy.
  2. Breaking me van Topic & A7S.
  3. Roses van Saint Jhn feat Imanbek.

Top 3 België

  1. Kom wat dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot.
  2. Blinding lights van The Weeknd.
  3. Rockstar van Dababy feat. Roddy Ricch.

Break my heart van Dua Lipa staat niet meer in de top 3 van Nederland. Hierdoor staat Banana/Banana wel in de top 3 en ook nog eens op nummer 1! Breaking me is een plek gestegen en Roses is 2 plekken gedaald.

Breaking me staat niet meer in de top 3 van België. Hierdoor staat Rockstar wel weer in de top 3. Verder zijn er geen veranderingen in de top 3 van België.


Nummers uit de top

Naast de nummers die in de top 3 staan, staan er natuurlijk ook andere nummers in de top van Nederland en België. In het onderdeel nummers uit de top bespreek ik 3 tot 5 nummers uit de top van Nederland en België. Welke nummers vallen er op? En wat is nou het genre van dit nummer? Of heeft het een leuke achtergrond? Deze week bespreek ik 3 nummers uit de top.

Letters van Lucas & Steve

Het nummer is 11 plekken gestegen in de top van Nederland en staat nu op nummer 19. Letters heeft het genre dance/elektronische muziek.

Vorige maand bracht het DJ duo Lucas & Steve het nummer Letters uit. Het nummer gaat vooral over nieuwe en mooie herinneringen maken. In deze periode is dat natuurlijk wel wat lastiger, maar het nummer geeft je hopelijk wel wat zomerse vibes. Wist je dat Lucas & Steve een gouden plaat hebben gekregen voor het nummer "Perfect"? Ja dat klopt dat is wel al een aantal maanden geleden, maar die hebben ze zeker gekregen. Wat vinden jullie van het nummer "Letters"? Laat het zeker weten in de reacties!

Kings and Queens van Ava Max

Kings and Queens van Ava Max staat nieuw in de top van België op nummer 43 en heeft het genre pop.

Het nummer "Kings and Queens" is uitgebracht in maart 2020. In het nummer Kings and Queens probeert Ava Max een duidelijke boodschap te geven. Het is namelijk heel belangrijk dat iedereen gelijk wordt behandeld.Ook koninginnen kunnen namelijk de leiding hebben. Wat vinden jullie van dit nummer en de boodschap erachter? Laat het zeker weten in de reacties! 

Love to go van Lost Frequencies, Zonderling en Kelvin Jones

Dan zijn we aangekomen bij het laatste nummer. Dit nummer staat in de top van België en Nederland en heeft het genre dance/elektronische muziek.

In April 2020 brengt Vlaamse Dj Lost Frequencies samen met zonderling en Kelvin Jones het nummer Love to go uit. Maar waar gaat dit nummer nou eigenlijk over? Het nummer gaat eigenlijk over het hopen dat liefde op afstand niet slechter wordt. De samenwerking ging ieder geval heel goed. Wat vinden jullie van dit nummer? Laat het zeker weten in de reacties!


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de hit van de week. Deze week is de hit van de week Love somebody van Lauv… geworden!

Het nummer Love somebody heeft het genre pop. Love somebody is 5 dagen geleden uitgebracht. Het nummer gaat over het spijt hebben van verkeerde keuzes. Wat vinden jullie van deze nieuwe hit van de week? Laat het zeker weten in de reacties! 


Dat was Top Tuesday dan voor deze week! Deze week was er helaas geen interview. Volgende week zal die er wel weer zijn! Ik wens jullie nog een hele fijne avond.

Sem.

14/08/2023, 21:31

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

Marit

08/12/2020, 19:22

Leuk artikel!

killer-kamal

21/07/2020, 16:58

Ben een beetje naar de artikelen aan het loeren :D

hfiefinhezrih

03/07/2020, 12:44

Plaats 1 van België & Nederland zijn echt Woah!

Accalia

30/06/2020, 23:44

Natuurlijk schrijft ze zoals altijd weer een TOP artikel op deze prachtige Tuesday! 😉

.Laraa.

30/06/2020, 21:02

Weer een top artikeltje!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid