Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
HALLOWEEN EVENT: CLUEDO BACKSTORY
In een ver verleden heeft er een gruwelijke gebeurtenis plaats gevonden, die nog steeds gegrift staat in ons geheugen, graag vertellen wij hier jullie meer over.

Willie

Evenementen

0

0

Vandaag precies 20 jaar geleden heeft er een Halloween feestje plaats gevonden in Von Drachen Mansion. Iedereen kwam 1 voor 1 binnen maar er kwam al een snel einde aan het geestige feest, nadat de eerste 2 personen zaten hoorden ze een enorm harde gil! En besloten ze natuurlijk als een speer naar de biljartkamer toe te versnellen. Toen ze daar aangekomen waren hoorden ze een gekreun van een persoon, toen ze verder keken in de kamer zagen ze daar het slachtoffer liggen, het was (slachtoffer)!!!! Vervolgens hoorden ze nog één ding van (slachtoffer) en dat was ‘’Het brand’’ en dit waren ook tevens de laatste woorden van ons slachtoffer! De feestgangers waren in shock, wie kon nou zoiets doen?! Maar vooral waarom? Na lang overleg hebben ze samen besloten met Cornelius von Drachen om maar de politie te bellen. Na een enige tijd arriveerde de politie, Cornelius von Drachen stelde voor om iedereen te laten ondervragen. Iemand moest toch iets gezien hebben?! Vervolgens is de politie met iedereen apart in gesprek gegaan, als allereerst de Butlers. Butler 1 kon vertellen dat hij gehoord had dat er een geheime gang was die naar de verborgen kamer leidde. Waarnaar de volgende butler werd ondervraagd en die vertelde over ratten en dat het gif op was? Vooral de geheime gang trok de aandacht maar Cornelius von Drachen had hen al verteld dat die kelder nooit te vinden was. Dus was het eerst maar eens tijd om de rest te gaan ondervragen. De meest uiteenlopende dingen werden er door de bezoekers verteld, Pimdakaas wist niet wie er vermoord was, Jaspombo wou graag kaas. Maakte dit hen verdacht? De politie wist het allemaal even niet zo goed meer, dus besloot men maar eens alle kamers goed te inspecteren het begon allemaal in de biljartkamer. Alles werd onderzocht de kast met wijn, de klok, de biljarttafels zelf en zelfs de boekenkasten. Alles werd overhoop gehaald alle kamers, maar er was 1 verklaring en die was uitermate vreemd en die persoon is tot op de dag van vandaag nog steeds niet gevonden.


Help jij ons mee met zoeken en denk jij de beste inspecteur te zijn? Kom dan om 18:00 naar het Halloween Event

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid