Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #8
Deze week in Top Tuesday bespreek ik nummers uit de top en de nieuwe hit van de week!

Sydney

Muziek Wereld

23/06/2020, 21:00

11

3


Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday! In Top Tuesday bespreek ik 3 tot 5 nummers in de top. Welke nummers staan bijvoorbeeld nieuw in de top? Of zijn nummers bijvoorbeeld flink gestegen? Of juist gedaald? Noem het maar op. Ook laat ik jullie de nieuwe top 3 van Nederland en België zien. Het kan zijn dat ik een van deze nummers ook bespreek in het onderdeel nummers uit de top. Verder zal er in dit artikel ook een interview zijn. Wat is nou de mening van een Leet over de nummers die ik heb besproken? Vinden ze het genre van de muziek bijvoorbeeld heel erg leuk? Of juist niet? En welk nummer denken zij dat de hit van de week wordt? Tot slot bespreek ik in Top Tuesday de nieuwe hit van de week!

Ben jij nou ook zo benieuwd naar alle nummers en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top

Top 3 Nederland:

  1. Roses van Saint Jhn feat. Imanbek
  2. Breaking me van Topic & A7S 
  3. Break my heart van Dua Lipa

Top 3 België:

  1. Kom wat dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot
  2. Blinding lights van The Weeknd
  3. Breaking me van Topic feat. A7S
  • In de top 3 van Nederland is Breaking me een plek gestegen, hierdoor is Break my heart een plek gedaald.
  • Rockstar van Dababy feat. Roddy Ricch staat niet meer in de top 3 van België, hierdoor staat Breaking me op nummer 3.

Nummers uit de top

Naast de nummers die in de top 3 staan, staan er natuurlijk ook andere nummers in de top van Nederland en België. In het onderdeel nummers uit de top bespreek ik 3 tot 5 nummers uit de top van Nederland en België. Welke nummers vallen er op? En wat is nou het genre van dit nummer? Of heeft het een leuke achtergrond? Deze week bespreek ik 3 nummers uit de top.

Lose Somebody van Kygo & OneRepublic

Het nummer staat op nummer 25 in de top van Nederland en heeft het genre dance/pop.

Lose somebody is het vierde nummer van Kygo zijn nieuwe album Golden hour. OneRepublic en Kygo hebben al eerder een keer samengewerkt aan het nummer Stranger things. Het nummer gaat over verlies en pijn en hoe je erachter komt of je echt van een persoon houdt. Wat vinden jullie van deze tweede samenwerking tussen OneRepublic & Kygo? Vinden jullie het nummer Lose somebody beter dan Stranger things? Laat het zeker weten in de reacties!

In my bones van Ray Dalton

Het nummer In my bones staat nieuw in de top van België op plek 50 en heeft het genre rock-pop.

Het nummer gaat over volhouden en dat niemand je kan tegenhouden. Wist je dat Ray Dalton ook te horen is in het nummer Can’t hold us  van Macklemore & Ryan Lewis? Wat vind jij van het nummer In my bones? Laat het zeker weten in de reacties!

Beat me van Davina Michelle

Dit nummer staat in de top van Nederland en heeft het genre pop.

Beat me een van haar nieuwste nummers staat al een aantal weken in de top van Nederland. Het nummer was eigenlijk bedoeld als het officiële nummer voor de Grand Prix Formule 1, dit kon helaas niet doorgaan vanwege Corona. Wel moet ik zeggen, dat dit een lekker nummer blijft. Wat vinden jullie van Beat me? Laat het zeker weten in de reacties!


Interview

Deze week in Top Tuesday interview ik Stefan over wat hij van de nummers vindt. 

Wat vind jij van de nummers die in de top 3 van Nederland staan? Als je een favoriet van deze moest kiezen welke zou je dan kiezen en waarom?

eerlijkgezegd vind ik nummer 1, Roses van Saint Jhn helemaal niks. Het is niet mijn favoriet genre. Ik snap wel dat het populair is, maar ik vind het te elektronisch. Nummer 2, Breaking Me van Topic & A7S vind ik een lekker nummertje. Ik snap wel dat deze in de top 3 staat, want het nummer is heel pakkend, vooral door het refrein met "la-la-la". Dua Lipa stelt eigenlijk nooit teleur. Ook dit nummer: Break My Heart is weer een lekker nummer. Als ik een favoriet moet kiezen is het toch wel Breaking Me van Topic & A7S.

Wat vind jij van de nummers die in de top 3 van België staan? Vind je ze beter dan de top 3 van Nederland?

Kom Wat Dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot vind ik wel mooi gezongen, maar persoonlijk vind ik het wat te zoetsappig. Daarom zou ik er zelf niet zo snel naar luisteren. Ik vind The Weeknd heel goed, ook Blinding Lights vind ik een heel tof nummer. Breaking Me van Topic & A7S stond natuurlijk ook in de Nederlandse top 3, blijft een goed nummer. Ik ben zelf een Nederlander, maar toch moet ik bekennen dat ik deze keer de top 3 van België net iets beter vind.

Welke nummer uit nummers uit de top spreekt jou het meeste aan?

Ik vind het heel lastig één nummer te kiezen uit de top die me het meest aanspreekt. Ik vind ze namelijk alle drie erg leuk. Ik denk dat ik dan toch kies voor Ray Dalton met In My Bones. Omdat ik hiervoor nog nooit van Ray Dalton heb gehoord. Ik denk dat hij een verfrissende en unieke artiest is.

Wat vind je van de andere 2 nummers die jou minder aanspreken?

Zoals ik al zei spreken de andere nummers me ook. Lose Somebody van Kygo and OneRepublic vind ik heel goed en pakkend. Beat Me van Davina Michelle vind ik ook heel mooi, met een mooie boodschap. Wel voelt het een beetje dubbel om het te luisteren, het was natuurlijk gemaakt voor de Grand Prix, die nu niet doorgaat.

Dan zijn we aangekomen bij de laatste vraag. Welk nummer denk jij dat de nieuwe hit van de week wordt?

Ik denk dat Tigers van Bilal Wahib de nieuwe hit van de week wordt. Het is gewoon een lekker nummer met een goede beat. Ik vind het ook leuk om te zien hoe Bilal naast acteur, zich ontwikkelt als artiest.


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de hit van de week. Deze week is de hit van de week… Kleur van Snelle geworden!

Natuurlijk kunnen we dit nieuwe nummer van Snelle niet missen. Kleur bracht een aantal dagen geleden uit. In het nummer zingt hij over de liefde die hij heeft voor de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. De liefde geeft die steden dus "kleur". Wat vinden jullie van dit vrijwel nog nieuwe nummer? Laat het zeker weten in de reacties! 


Dat was Top Tuesday dan voor deze week! Wat vinden jullie van de besproken nummers van deze week? Laat het zeker weten in de reacties! Volgende week zijn we weer terug met een nieuw artikel van Top Tuesday! Dan wens ik jullie nog een hele fijne dinsdagavond!

Sem.

14/08/2023, 21:31

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

Marit

08/12/2020, 19:21

Leuk artikel!

lolerdelol7

26/06/2020, 01:02

Wohooo super tof!

jessemeijer

24/06/2020, 21:23

Ziek!!! :D

JariBeat

24/06/2020, 20:35

Ik vind de nieuwe van Kygo & OneRepublic echt top, leuke combinatie! Het nummer 'In my bones' van Ray Dalton kwam mij al eerder bekend voor, en nu weet ik dus dat het van het nummer 'Can’t hold us' komt! leuk artikeltje!

Whitney

24/06/2020, 20:26

Kijk eens aaaaaan

IWantACarrot

24/06/2020, 20:19

Mooi artikel! :)

Lotsie

24/06/2020, 16:25

Goed artikeltje!

hfiefinhezrih

24/06/2020, 13:39

Zo mooi als mijn koude cola Cherry! :)

Accalia

24/06/2020, 09:39

Top artikel alweer! ;D

.Laraa.

23/06/2020, 22:46

Leuk artikel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (9)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid