Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Halloweenevent: Cluedo
LeetFM organiseert op 31 oktober een event.

Willie

Evenementen

1

0

Aanstaande dinsdag is het weer halloween. Normaal gesproken dé dag waarop griezels en enge dingen tot leven komen, maar helaas hebben wij nu al een enge ontdekking gedaan. Hier valt meer over te lezen in dit artikel. Zoals elk jaar organiseert LeetFM een halloween evenement, maar gezien de gebeurtenis die heeft plaatsgevonden zullen wij 31 oktober gebruiken om antwoorden te krijgen op onze vragen die we hebben gekregen. Zorg dat je er bij bent, je kunt van grote waarde zijn.

Er is een moord gepleegd

De beheerders van LeetFM kregen een telefoontje van een politierechercheur met de mededeling dat er iemand in Leet Hotel is overleden. De staffleden zijn ook op de hoogte gesteld en hebben de politie toegang gegeven om alles uit te zoeken. Later kregen zij de update dat het gaat om een moord, maar er wordt nog druk onderzocht wie het slachtoffer is. De politie zit vol vragen, wat is er precies op die bewuste avond gebeurd? 

De politie is een onderzoek gestart, maar kan daar wel veel hulp bij gebruiken. Daarom stelt de politierechercheur op 31 oktober een aantal kamers beschikbaar voor spelers van Leet Hotel. In het belang van het onderzoek wordt er niet meer informatie prijsgegeven aangezien de dader mogelijk nog vrij rondloopt. De politie heeft wel beloofd om alle achtergrondinformatie die bekend is openbaar te maken voordat de kamers open gaan. Houd dit artikel daarom goed in de gaten.

Hoe kan ik meedoen aan dit evenement?

Het is heel simpel om mee te doen. Zorg dat je op dinsdag 31 oktober vanaf 18:00 de kamers van halloween2017 doorzoekt op mogelijke aanwijzingen die kunnen leiden naar meer informatie. De politie wil graag weten wat er die avond precies gebeurd is en kan niks met speculaties. Wees daarom zeker van je zaak wanneer jij denkt te weten wat er gebeurd is.

Het is de bedoeling dat je na het inspecteren van de kamers en het verzamelen van aanwijzingen het volgende kunt vertellen aan de rechercheur:

- Wie heeft de moord gepleegd?
- In welke kamer is de moord gepleegd?
- Met welk wapen is de moord gepleegd?

De politie heeft veel prijzen uitgeloofd voor de mensen die deze vragen met succes hebben beantwoord.

Halloweenbal

Ondanks deze heftige gebeurtenis zullen de geplande festiviteiten wel gewoon door gaan. Leet Hotel heeft namelijk een halloweenbal georganiseerd in samenwerking met LeetFM en deze zal plaatsvinden vanaf 20:00 (als hopelijk ook bekend is wie de dader is van de moord die is gepleegd). Tijdens dit bal maak je natuurlijk weer kans om het engste koppel te worden dus neem je partner mee en ongetwijfeld zal er ook een badge uitgegeven worden. 

De hele avond kun je prijzen winnen dus zorg dat je in de engste kleding naar Leet Hotel komt, ontrafel de moord en feest uiteindelijk mee tijdens het bal.

Remie48

31/01/2020, 17:06

Blub

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid