Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #4
Deze week in Top Tuesday bespreek ik nummers uit de top en de nieuwe hit van de week!

Sydney

Muziek Wereld

26/05/2020, 21:00

12

2


Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw artikel van Top Tuesday! In Top Tuesday bespreek ik 3 tot 5 nummers in de top. Welke nummers staan bijvoorbeeld nieuw in de top? Of zijn nummers bijvoorbeeld flink gestegen? Of juist gedaald? Noem het maar op. Verder bespreek ik in Top Tuesday de nieuwe hit van de week!

Deze week zijn er ook 2 nieuwe onderdelen in Top Tuesday! Zo laat ik jullie in het onderdeel top de nieuwe top 3 van Nederland en België. Het kan zijn dat ik een van deze nummers ook bespreek in het onderdeel nummers uit de top. Verder zal er in dit artikel ook een interview zijn. Wat is nou de mening van een Leet over de nummers die ik heb besproken? Vinden ze het genre van de muziek bijvoorbeeld heel erg leuk? Of juist niet? En welk nummer denken zij dat de hit van de week wordt?

Ben jij nou ook zo benieuwd naar alle nummers en de nieuwe hit van de week? Lees dan zeker snel verder!


Top

Natuurlijk bestaat de top van België en Nederland ook uit een top 3. In het onderdeel top laat ik jullie zien wat de nieuwe top 3 is van beide landen. Het kan zijn dat die het zelfde is als vorige week. Veranderingen zal ik daarom ook bespreken.

Top 3 Nederland:

  1. Blinding lights van The Weeknd.
  2. Roses van Saint JHN feat. Imanbek.
  3. Soldier on van Di-rect.

Top 3 België

  1. Kom wat dichterbij van Regi feat. Jake Reese & Ot.
  2. Blinding lights van The Weeknd.
  3. Breaking me van Topic feat. A7S.

Nummers uit de top

Naast de nummers die in de top 3 staan, staan er natuurlijk ook andere nummers in de top van Nederland en België. In het onderdeel nummers uit de top bespreek ik 3 tot 5 nummers uit de top van Nederland en België. Welke nummers vallen er op? En wat is nou het genre van dit nummer? Of heeft het een leuke achtergrond? Deze week bespreek ik 3 nummers uit de top.

In de top van Nederland viel mij het nummer Soldier on van Di-rect op. Dit nummer stond eerst op nummer 5. Sinds deze week is het nummer te vinden in de top 3.

Genre: Pop

In februari 2020 brengt de Nederlandse band het nummer Soldier on uit. Het nummer Soldier on gaat vooral over moed. Tussen alle gezelligheid zitten ook wel eens wat mindere momenten en ook die momenten mogen er dus zijn. Wat vinden jullie van dit nummer? Laat het zeker weten in de reacties!

Natuurlijk zijn er ook nog wat andere nummers die me opvielen in de tops. Zo viel me in de top van België het nummer Living in a ghost town van The rolling stones mij op. Dit nummer staat nieuw in de top van België op plek 48.

Genre: Rock

Het nummer Living in a ghost town staat op het album Honk. Ze brachten dit nummer uit op 23 april. Wist je dat dit nummer een jaar geleden is geschreven? Ze hebben het nummer toen niet officieel uitgebracht, maar nu wel. Vanuit hun eigen plek hebben ze het nummer afgemaakt. Het past goed bij de situatie waar we nu inzitten, al is het nummer hier niet speciaal voor geschreven. Wat vinden jullie van het nummer Living in a ghost town?

Tot slot ben ik gaan zoeken naar een nummer dat in beide tops staat. Dit bleek nou eens lastiger te zijn dan dat ik dacht, maar uiteindelijk heb ik er een gevonden hoor. Break my heart van Dua Lipa is namelijk te vinden in beide tops.

Genre: Pop.

26 maart bracht ze dit nummer uit. Dit is het vierde nummer dat ze uitbracht voor haar 2e album. In break my heart trekt ze haar keuzes in een relatie in twijfel. Wat vinden jullie van dit nummer? Laat het zeker weten in de reacties!


Interview

Deze week interview ik Vasio over wat hij van deze nummers vindt. Ben jij nou ook zo benieuwd naar zijn mening?

Wat vind jij van de nummers die in de top 3 van Nederland staan? Als je een favoriet van deze moest kiezen welke zou je dan kiezen en waarom?

Ik luister het meest naar The Weeknd, want ik heb nog nooit Soldier on gehoord, dus wanneer ik kan luisteren naar the Weeknd doe ik dat ook! Dus is Blinding Lights het nummer dat ik verkies ;D Haha.

Wat vind jij van de nummers die in de top 3 van België staan? Vind je ze beter dan de top 3 van Nederland?

Ik ben zelf een belg, en ik luister deze nummers allemaal. Ik vind dus eigenlijk dat de Top 3 van Belgie beter is. Sorry Nederland! haha.

Welk nummer uit nummers uit de top spreekt jou het meeste aan? en waarom?

Breaking Me, Blinding Lights & Roses spreken me erg aan. Ik vind de beat eronder gewoon geweldig, en de tekst natuurlijk ook!

Wat vind je van de andere nummers die jou minder aanspreken?

Zoals ik al zei bij de 1ste vraag dat ik niet echt luister naar Soldier on & Kom wat dichterbij. Ik vind Kom wat dichterbij wel een leuk liedje, maar niet echt mijn top! Soldier on ga ik zeker eens luisteren.

Dan zijn we aangekomen bij de laatste vraag. Welk nummer denk jij dat de nieuwe hit van de week wordt?

Ik vind het altijd moeilijk om een hit van de week uit te kiezen, maar ik denk wel dat "Jongen van de straat" ooit een hit van de week gaat worden!


Hit van de week

Natuurlijk bespreek ik in dit artikel ook de nieuwe hit van de week. Deze week is de hit van de week… Rain on me van Lady Gaga en Ariana Grande geworden!

Genre: Dancepop

Rain on me is de tweede single van het album chromatica. Het nummer gaat over troost vinden en hopen dat dingen beter worden. Wat vinden jullie van deze samenwerking tussen Ariana Grande en Lady Gaga? Laat het zeker weten in de reacties!


Dit was Top Tuesday dan voor deze week! Welk nummer vinden jullie het leukst? Laat het zeker weten in de reacties! Dan wens ik jullie nog een hele fijne avond. Volgende week zijn we weer terug met een nieuwe Top Tuesday.

Sem.

14/08/2023, 21:30

🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙🪙

Marit

08/12/2020, 19:15

Leuk artikel!

Whitney

21/06/2020, 15:32

Die liedjes , i love it

-blackmoon.

31/05/2020, 03:43

chill echt waar hoor

jessemeijer

30/05/2020, 23:11

lekker broer

@nke

29/05/2020, 14:51

Leuk Vasiooo!

Meike

28/05/2020, 19:41

Hele leuke Sydney & Thomas x

Tyeisha

28/05/2020, 18:54

Leuk Vasiooo!

lolerdelol7

28/05/2020, 14:31

Super leuk gedaan!

hfiefinhezrih

27/05/2020, 19:16

Bedankt voor het leuke interview! <3

Disto

26/05/2020, 21:11

Super leuk dat interview erbij en natuurlijk het artikel ook!

.Laraa.

26/05/2020, 21:10

Weer een top artikeltje! Ook leuk dat er nu een interview bij is. ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid