Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
SHOW: Mysterieuze Avond
Elke zaterdagavond bij LeetFM!

Willie

LeetMusic

0

0

Vanaf zaterdag 4 november gaat er een nieuwe show van start. Een met een mysterieus tintje, de naam heeft al veel te veel verklapt.
Benieuwd naar de inhoud van deze mysterieuze avond? Lees dan snel dit artikel door!

Wat houdt de show in?

Voor de liefhebbers van het populaire kaartspel: 'Weerwolven van Wakkerdam' is dit dé show die je niet mag missen. Het is algemeen bekend dat in dit spel de meest mysterieuze dingen gebeuren. Tijdens de mysterieuze avond van LeetFM worden door onze presentatoren Dinosaurus en Sannee! mysterieuze spellen gespeeld. Zo wordt de avond standaard begonnen met 'Weerwolven van Wakkerdam'. In het tweede uur wordt er een mysterieus verhalenspel gespeeld waarbij luisteraars een verhaal kunnen insturen. De winnaar van dit spel krijgt natuurlijk een geweldige prijs maar ook de mogelijkheid om zijn/haar ingestuurde verhaal LIVE op de radio voor te lezen, hoe leuk is dat?! Er worden mysterieuze raadsels gespeeld en andere leuke kleine competities. Met als wekelijkse afsluiter: de mysterieuze vraag van de dag. 

Kortom elke zaterdag is het dé ultieme spelletjesavond met een mysterieus tintje. Iets wat je niet mag missen!

Wanneer kan ik deze show te beluisteren?

Elke zaterdagavond om 20:00 zal deze show starten met de 'Weerwolven van Wakkerdam'. Daar kunnen maar een beperkt aantal spelers aan meedoen, dus mocht je daar aan mee willen doen zul je op tijd aanwezig moeten zijn. Verder komen heel veel spelletjes aan bod, dus iedereen krijgt de kans om prijzen te winnen met de verschillende competities. De show zal afgesloten worden om 22:00 met de hit van de week. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid