Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Top Tuesday #1
In Top Tuesday bespreek ik nummers in de top en de nieuwe hit van de week!

Sydney

Muziek Wereld

05/05/2020, 21:00

13

1


Welkom bij het eerste artikel van de nieuwe reeks Top Tuesday! In Top Tuesday bespreek ik een aantal nummers uit de top! Wat maakt deze nummers nou zo speciaal? Of zijn ze gewoon flink gestegen? Staan ze nieuw in de top? Noem het maar op. Verder bespreek ik in deze reeks ook de nieuwe hit van de week! Zijn jullie nou ook zo benieuw naar al deze nummertjes lees dan zeker verder! 


Nummers uit de top

Ook deze week zijn er weer nieuwe nummers in de top te vinden, maar ook nummers die bijvoorbeeld flink zijn gestegen! Deze week ga ik drie nummertjes bespreken uit de top van België en Nederland. Welke nummers vallen nou het meeste op of juist niet? 

Het eerste nummertje wat mij persoonlijk wel opviel is het nummer Underdog van Alecia Keys. Dit nummer staat in de top van Nederland en in de top van België. In de top van België is dit nummer flink gestegen. Maar wat maakt dit nummer nou zo speciaal? Velen zullen Underdog zien als een negatief woord, maar volgens de zangeres zelf is dat het niet. Zij zelf ziet het meer als een sterk woord. Mensen die onderschat worden, maar toch de uitdaging kunnen overtreffen. Zo geeft Alecia hier toch een postieve betekenis aan. Ze bracht dit nummer uit als derde single voor haar aankomende album Alicia. Wist je dat dit haar zevende album wordt? Wanneer het album dit jaar uitkomt is nog niet bekend. Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe album? 

Het volgende nummer wat mij heel erg opviel was het nummer I'm Ready van Demi Lovato Sam Smith. Dit nummer is in de top van Nederland van de plek 39 naar 26 gaan. In de top van België staat dit nummer niet, maar dat maakt het nummer zeker niet minder. Een samenwerking tussen Demi Lovato en Sam Smith. Ik geloof dat dit hun eerste keer is dat ze een nummer samen zingen! Het nummer is nog niet zo heel lang uit, namelijk pas sinds 16 april. Ook Sam Smith brengt dit jaar een nieuw album uit! Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend. Wat vinden jullie van deze samenwerking tussen Sam Smith en Demi Lovato? 

Ook in de top van België zijn er nummertjes die me opvallen. Zo valt het nummer ILY (I Love You Baby) van Surf Mesa featuring Emilee mij wel op. Dit nummer is namelijk nieuw binnengekomen in de top van België en ook dat verdiend extra aandacht dan! Het nummer is al sinds November 2019 uit. Wist je dat dit nummer een bewerking is van het nummer Can't Take My Eyes Off You van Frankie Valli dat in 1967 uitgebracht werd? Wat vinden jullie van dit nummer? 


Hit van de week

Ook bespreek ik natuurlijk de nieuwe hit van de week. Deze week is de hit van de week Weg van jou van Suzan en Freek. Na hun album Gedeeld door ons zijn ze weer terug met dit nieuwe nummer.  Het nummer weg van jou is pas een aantal dagen uit. De bijbehorende videoclip is sinds 2 dagen te zien op youtube. Wist je dat ze de videoclip van dit nummer ook volledig thuis hebben opgenomen? Dit komt natuurlijk door de hele situatie, maar ze hebben het natuurlijk op een creatieve manier op kunnen lossen en dat is ook zeker geslaagd! Wat vinden jullie van dit nog vrijwel nieuwe nummer? Laat het zeker weten in de reacties!


Dat was Top Tuesday dan weer vandaag. Volgende week zijn weer terug met een aantal nieuwe nummertjes en de nieuwe hit van de week! Welk nummer vinden jullie het leukst? Laat het zeker weten in de reacties en dan wens ik jullie nog een fijne dinsdagavond! 

Sem.

14/08/2023, 21:29

πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™πŸͺ™

Marit

08/12/2020, 19:11

Leuk artikel!

killer-kamal

21/07/2020, 17:14

IETS NIEUWS ;)

jessemeijer

10/05/2020, 19:27

Leuk artikel! :)

Sassieee

09/05/2020, 17:17

yess weer een nieuw artikel reeks! heel veel plezier met het schrijven van ''top tuesday'' ! ik kijk er naar uit naar de volgende :) <3

Walerfish

07/05/2020, 17:18

Super leuk artikel!

radicallysane

07/05/2020, 11:06

Leuk artikel ! :)

lolerdelol7

06/05/2020, 13:18

Super tof!

Disto

06/05/2020, 11:43

Nieuwe artikel reeks? Super tof!

ertopia=xd

06/05/2020, 10:52

Stevig artikel!

.Laraa.

05/05/2020, 23:55

Proficiat met je nieuwe artikelreeks! Dat heb je weer goed gedaan.

ria

05/05/2020, 23:39

leuk!!!!!!1

hfiefinhezrih

05/05/2020, 23:18

Leuk artikel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiΓ«le radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid