Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Amsterdam Dance Event!
Lees alles over ADE 2017!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Na lang wachten is het dan weer zover; Afgelopen woensdag, 18 oktober, is het Amsterdam Dance Event (ADE) weer van start gegaan! Dé tijd van het jaar om helemaal los te gaan in, jawel, Amsterdam!

Maar wat houd dit evenement nou precies is? De echte definitie is "Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie gericht op dans die sinds 1995 jaarlijks in Amsterdam gehouden wordt.". Maar om het even simpel te zeggen, het is dé Place To Be voor de muziekliefhebbers onder ons! Zowel overdag als na middernacht, de muziek en gezelligheid stopt niet tot aan de laatste dag. In dit geval is dat komende zaterdag, 21 oktober. Nog een paar dagen dus!

Dit klinkt allemaal heel leuk, maar hoe is dit ooit allemaal begonnen? Het begon allemaal als een samenwerking tussen Richard Zijlma en de stichting Buma (of Stemra), die het eerste ADE organiseerde. Nadat dit een gigantisch succes werd, bedachten ze dat een tweede editie geen kwaad kon. Dit gebeurde vaker, en vaker, en zo ontstond de traditie van het Amsterdam Dance Event. Nu is het groter dan ooit! Zowel bekende en succesvolle DJ's als de DJ's waar je nog nooit van hebt gehoord, ze zijn er allemaal bij.

Helaas hebben we niet allemaal de tijd om naar Amsterdam te gaan voor goede muziek en gezelligheid. Gelukkig voor jullie heeft onze DJ Wessel daar een oplossing voor! Komende zaterdag, van 19:00 tot 21:00, organiseert hij het Leet Dance Event (LDE)! Zo kun jij vanuit jouw luie stoel meegenieten. Wees er zeker bij!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid