Nu LIVE kiznear
Luisteraars
Huidig nummer
Taylor Swift heeft een nieuwe app
Lees hier alles over deze app....

Willie

LeetMusic

0

0

Een tijdje geleden was Taylor Swift niet zo heel actief op Social-Media maar nu is het anders!
Ze lanceert namelijk aan het einde van dit jaar haar nieuwe app!

Maar wat is nu de bedoeling van de app?

Deze app gaat er voor zorgen dat je in de toekomst makkelijk kan communiceren met Taylor. Zo kan ze gemakelijk reageren op reacties die jullie plaatsen. En je kunt met elkaar in contact komen en natuurlijk ook de muziek van Taylor luisteren. Ook komen er ''Taymoji's' Dit zijn gepersonaliseerde emoji's van de Amerikaanse zangeres. Als je deze Taymoji's en stickers allemaal hebt verzameld kun je ook iets winnen, alleen dat is nog geheim! Het nieuws werd 11 september bekend gemaakt in een Youtube video. Daarin zegt ze: ''Ik heb echt wat gave dingen waar we al een tijdje mee bezig zijn, dit wil ik graag met jullie delen'' Het is nog niet duidelijk of je moet betalen voor de App. Sommige mensen beweren dat dit een link is naar haar zesde studio album 'Reputation' dit zal uitkomen op 10 november
 

Taylor Swift

Mocht je Taylor Swift nou niet kennen? Dan kun je hier lezen wie zij is!
Taylor Alison Swift geboren op 13 december 1989 is een Amerikaanse singer-songwritter ze werd bekend in 2009 met 'Love Story' daarna scoorde ze nog meer hits als: 'I Knew You Were Trouble' (2012) 'Shake it Off' (2014) Look What You Made Me Do (2017). Nu wint ze de ene prijs na de andere. Een echte super ster dus! In 2016 won ze 3 Grammy Awards met haar album '1989'. Ze won hier de award voor 'best pop vocal album' en die voor 'album of the year', met haar nummer 'Bad Blood' won ze de Grammy voor 'best music video'. De award voor album of the year maakt haar de enige vrouwelijke artiest ooit die deze award twee keer won. Ook is de ze enige artiest ooit die zowel een Grammy won voor 'beste country album' als voor 'beste pop album'.
 



 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid