Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
SHOW: Sytec in de ochtend
Heerlijk wakker worden op zaterdagmorgen!

Willie

LeetMusic

0

0

Het is algemeen bekend dat jongeren elke week weer uitkijken naar het weekend, zelfs als deze nét voorbij is. Het weekend is toch de periode waarin men even lekker tot rust kan komen en de dingen kan doen die door de weeks wat moeizaam gaan door school, stage, werk en allerlei andere verplichtingen. Wie graag uitslaapt in het weekend, zal echter wel om 10:00 de radio van LeetFM aan moeten doen.

Wat houdt de show in?

Wat is er lekkerder dan opstaan met dé hits waar jij mee wakker wilt worden? De show, Sytec in de Ochtend  heeft als uitgangspunt om lekker rustig en ontspannen wakker worden in het weekend. Met muziek van toen én nu krijg jij de vrolijke variatie waardoor jouw ochtend niet meer stuk kan. Ontbijt mee met Sytec in de Ochtend en doe mee met leuke spelletjes zoals de wekelijkse Challenge of de Dierenquiz. Op muzikaal gebied is er ook genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld mee over wat voor jou dé foute plaat is voor de zaterdagochtend of stem op jouw favoriete zaterdagmiddagknaller. Praat mee en doe mee. Laat het wekelijks een ritueel worden en geef je over aan Sytec om jou op de zaterdagmorgen lekker te wekken. Door de Luisteraar, voor de luisteraar, met de luisteraar. Dat is wat Sytec in de Ochtend zo uniek maakt. Word wakker en luister mee met de leukste ochtendshow!

Wanneer kan ik deze show beluisteren?

Sytec in de Ochtend is een show die wordt gehouden in het Sytec in de Ochtendcafé van Leet Hotel (zoek in de Leet kamers naar deze kamer van Sytec).
Iedere zaterdag weer van 10:00 tot 12:00 via LeetFM en in Leet Hotel.

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid