Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
LeetFM Kerstballenactie 2018!
Van 1 december t/m 28 december bij LeetFM!

Willie

Evenementen

23/11/2018, 16:12

6

0

December, de allerleukste maand van het jaar gaat ieder moment beginnen. Een maand vol cadeautjes, feestjes, gezelligheid en liefde. Nu 2019 weer bijna voor de deur staat, is het tijd om het jaar zoals altijd knallend af te sluiten. Na het grote succes van vorig jaar is het namelijk weer tijd voor de kerstballenactie van LeetFM!

Kerstballenactie 2018

De kerstballenactie, wie kent het nou eigenlijk niet. Het is tegenwoordig een traditie binnen LeetFM geworden en daarom maakt iedereen ook dit jaar weer kans op fantastische prijzen! Ook dit jaar maak je weer de gehele maand december kans om een mooie LeetFM kerstbal te ontvangen. Naast het feit dat deze badge natuurlijk heel mooi staat op je profiel is het ook jouw toegangsbewijs tot deelname aan de mega eindejaars loterij van LeetFM. Weet je nog niet precies wat de Kerstballenactie inhoudt of wil je weten hoe jij kans maakt, lees dan zeker even verder!

Hoe werkt de Kerstballenactie

De hele maand december kun je meespelen met de Kerstballenactie. Het is eigenlijk heel simpel. Het is de bedoeling dat je een kerstbal ziet te bemachtigen om toegang te krijgen tot de mega eindejaars loterij die aan het einde van het jaar plaatsvindt. Tijdens de loterij zal uit de pot met winnaars (die een kerstbal hebben ontvangen) een aantal namen getrokken worden en deze mensen worden verrast met fantastische prijzen.

Een groot aantal DJ’s van LeetFM mag gedurende de maand december twee kerstballen weggeven aan luisteraars. Deze kerstballen zijn te winnen tijdens competities die door de DJ zelf georganiseerd zijn. De kerstballen kunnen echter alleen weggeven worden tussen 15:00 en 21:00 uur. Het is daarom belangrijk dat je luistert naar LeetFM tussen die tijden.

Heb jij een kerstbal gewonnen, dan zal de DJ jouw naam doorgeven en zul je de Kerstbalbadge ontvangen. Het kan voorkomen dat dit even duurt voordat je de badge ontvangt. Je kan maar één kerstbal winnen, dus zodra je al een kerstbal hebt gewonnen, kun je niks meer winnen. Natuurlijk mag je dan nog gewoon meedoen met de competities waar geen kerstbal verloot wordt.

Spelregels Kerstballenactie 2018

Onderstaand vind je de officiële spelregels voor de Kerstballenactie:

  • Kerstballen kunnen alléén gewonnen worden tussen 15:00 en 21:00 uur.
  • Er mag per persoon maar één kerstbal gewonnen worden. Via meerdere accounts kerstballen winnen is niet toegestaan en kan leiden tot volledige diskwalificatie.
  • Je mag geen kerstballen winnen voor vrienden/vriendinnen, als jij wint, krijgt jouw account de kerstbal.
  • Over de uitslag van de competitie kan niet gediscussieerd worden.
  • De Kerstballenactie loopt van 1 december t/m 28 december. De loterij zal plaatsvinden op zaterdag 29 december 2018.


LET OP: LeetFM behoudt ten allen tijden het recht om deelnemers van de Kerstballenactie te diskwalificeren zodra één of meerder spelregels overdreven worden.

Het kan voorkomen dat er niet iedere dag één kerstbal of meerdere kerstballen worden weggegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • Er is die dag geen DJ ingeroosterd tussen 15:00 en 21:00 uur.
  • De DJ kiest ervoor om de kerstballen op een andere dag weg te geven.
  • De DJ heeft al twee kerstballen weggegeven.

Overzicht winnaars kerstbal

Aangezien er heel veel kerstballen weggegeven gaan worden, is het natuurlijk erg handig om een overzicht te hebben van de Leet’s die een kerstbal gewonnen hebben. Het is daarnaast ook voor jou een bevestiging dat je deelneemt aan de mega eindejaars loterij. Deze lijst wordt zo goed en vaak mogelijk geüpdatet, dus als je er niet op staat dan weet je dat je nog geen kerstbal hebt gewonnen. Het kan ook eventjes duren voordat je erop staat. Mocht je na 24 uur nog niet op de lijst staan, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medewerker van LeetFM.


(Deze button is beschikbaar vanaf 1 december)

Mega Eindejaars Loterij

Op 28 december zal de Kerstballenactie voorbij zijn. Om het jaar knallend af te sluiten zal op zaterdag 29 december van 19:00 – 21:00 uur de mega eindejaars loterij plaatsvinden van de Kerstballenactie. Welke DJ dit zal presenteren houden we nog even een verrassing.

Zoals eerder vermeld worden dan de grote winnaars bekend gemaakt die fantastische prijzen mogen ontvangen. Het is niet alleen het feest van de winnaars, want tijdens de afsluiting worden nog veel meer prijzen weggegeven. Dus zorg dat je aanwezig bent, ook als je geen kerstbal hebt gewonnen. Er vallen heel wat prijzen te winnen, dus sluit samen met LeetFM 2018 knallend af!

Bij vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact op nemen met een van de DJ’s van LeetFM of de eventbeheerder Sytec.

Heel veel succes dit jaar!!!

Sunset!

01/02/2020, 05:23

Kertsbal Kertballen

Remie48

31/01/2020, 16:29

Oranje, mooi

Tom

31/01/2020, 10:15

Helaas kon ik er niet bij zijn toentertijd, evengoed leuk georganiseerd en een geweldig concept!

Tamai

30/01/2020, 21:07

hdswbfhsabfbsaf b aaaaaaaaap

Vince

30/01/2020, 20:58

Leuk event met veel leuke prijzen voor onze Leets :)

Timootje

30/01/2020, 20:54

Prachtfeest gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid