Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
SHOW: Wie ben ik?!
Elke vrijdag op LeetFM!

Willie

LeetMusic

0

0

Vanaf vrijdag de 13e van oktober (graag zonder ongeluk!!) start er een nieuwe show bij LeetFM, namelijk 'Wie Ben Ik?!'.  Deze show wordt wekelijks gepresenteerd door Vrede. In dit artikel lees je alles over deze show, zodat je het nooit hoeft te missen. Pak je agenda er gauw bij en noteer het!

Wat houdt de show in?

Je hebt het vast ontzettend vaak gespeeld als kind, of misschien nu zelfs nog. Het populaire spel 'Wie Is Het?!' waarbij je door middel van vragen te stellen moet zien te achterhalen welk poppetje jouw tegenstander op zijn/haar bord heeft staan. Dit concept heeft Vrede gebruikt om haar nieuwe show aan te kondigen bij LeetFM, de show is namelijk gelijk aan het oergezellige bordspel. Uitleg over het spel zal ongetwijfeld tijdens de show nog vaak herhaald worden, maar hierbij toch een korte omschrijving zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Naast dit hoofdspel worden er voor de overige luisteraars nog andere kleine competities gedaan, dus er is genoeg kans om in de prijzen te vallen. Daarnaast kun je meer te weten komen over de gast in de uitzending, want daar wordt tijdens de show nog uitgebreid mee gesproken. Wil je zelf ook eens benaderd worden om als gast in de uitzending te komen? Daar staat onderin dit artikel meer informatie over.

Hoe wordt 'Wie ben ik?!' gespeeld?

Elke week spelen mensen in de uitzending samen met Vrede het spel. Het is ten aanzien van de tijd niet mogelijk om iedereen de kans te geven om dit spel te spelen, maar desondanks beloofd het elke week weer een groot feest te worden, aangezien je zelf mee kunt denken en aan andere competities mee kunt doen. De gast in de uitzending ziet het speelbord in de kamer staan, op dit speelbord staan verschillende bekende spelers van Leet. Van tevoren wordt er één poppetje van het speelbord gekozen, die uiteindelijk geraden moet worden. De gast in de uitzending mag vragen stellen, waar uitsluitend alleen ja of nee op geantwoord kan worden. Lukt het de gast om binnen drie vragen te achterhalen welk persoon gezocht werd, dan valt diegene in de prijzen. Om het overzicht te bewaren heeft de gast beschikking over verschillende hendels, bij elke avatar ééntje. Mocht een avatar niet voldoen aan de eisen van de vraag (bijvoorbeeld is het een man, en het antwoord daarop is ja) dan kan de gast alle vrouwen door middel van een klik op de hendel uit het speelveld laten verdwijnen. 

Wanneer kan ik deze show beluisteren?

Deze show zal elke vrijdagavond plaatsvinden van 19:00 tot 20:00. De show is live te volgen via de radio, deze wordt gepresenteerd door Vrede. Het spel wordt altijd gespeeld in de kamer van Vrede, waarbij heel veel dank voor Niemand1 Jeff en Luc die veel moeite hebben gedaan om dit geweldige concept in stijl en passie uit te werken tot een prachtige kamer. Wil je zelf ook meespelen met deze show, dan kun je ALLEEN TIJDENS DE SHOW een verzoek doen door jouw skypenaam in te sturen via de shoutlijnen met daarbij eventueel jouw motivatie. Mocht de animo hiervoor te groot zijn, dan zal er geloot worden en zullen mogelijk mensen teleurgesteld moeten worden. 

Hopelijk wordt deze show een groot succes, en zullen veel mensen geraden worden in het nieuwe spel van Leet: 'Wie Ben Ik?!'

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid