Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met Wessel & Femke
Alles over hun definitieve aanstelling...

Willie

LeetMusic

0

0

Een paar dagen geleden bereikte ons het nieuws dat zowel Femke als Wessel vanaf deze week definitief de nieuwe Assistent Hoofd-Dj’s zijn geworden. Zij hebben hun proefperiode succesvol afgesloten en dat is wel een feestje waard. Een goed moment om eens te vragen hoe het met ze gaat.

Hallo Femke en Wessel. Het hoge woord is eruit… Jullie zijn definitief de nieuwe Assistent Hoofd-DJ’s geworden van LeetFM. Wat was jullie reactie?

Wij zaten natuurlijk al in onze proefperiode, maar het was wel een grote verrassing dat we beiden Assistent Hoofd-DJ werden. Het was voor mij echt een schreeuwmomentje. zo blij was ik (aldus Femke). We zijn beiden heel blij dat we deze functie mogen bekleden en zullen ons best doen om er het beste van te maken.


Kunnen jullie toelichten hoe de proefperiode in elkaar zat?

Wij zijn een tijdje geleden benaderd met de vraag of wij interesse hadden om de nieuwe Assistent Hoofd-DJ’s te worden van LeetFM. Om dit te kunnen worden, kregen wij een proeftijd waarin wij de kans kregen om te laten zien dat we deze functie op ons konden nemen. De uitdaging kwam meteen, want we kregen een hele boel nieuwe DJ’s in het team. We kregen hele leuke uitdagingen, waaronder het opleiden van de nieuwe DJ’s.
 

Het was eigenlijk de bedoeling dat één van jullie zou doorstromen als definitieve Assistent Hoofd-DJ. Uiteindelijk kregen jullie te horen dat jullie het allebei werden, geeft jullie dat een extra boost of wat levert deze aanstelling jullie?

We wisten van tevoren dat de kans aanwezig was dat een van ons af zou vallen. We hebben het elkaar altijd gegund, maar stiekem hoopten we toch dat we het allebei zouden worden. Uiteindelijk is dat ook gebeurd en daar zijn wij super blij mee. Wij denken dat we HandMeDown en het beheer goed kunnen ondersteunen.


Deze aanstelling is natuurlijk het bewijs dat jullie de proefperiode goed doorstaan hebben. Hebben jullie bepaalde verwachtingen en verbeteringen voor ogen?

Onze verwachtingen zijn heel erg groot. Wij verwachten beiden dat we veel DJ’s kunnen helpen door onze ervaringen te delen. Het zou ook leuk zijn als we als team meer evenementen gaan organiseren en dit combineren met de radio, zodat we nóg meer luisteraars kunnen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de kerstballenactie die we al eens gehad hebben of de verjaardagen van LeetFM. Ook hopen we dat we het team dichter naar elkaar toe kunnen brengen door bijvoorbeeld regelmatig een gesprek aan te gaan met de DJ’s om te bespreken of alles nog bevalt.
 

Hebben jullie nog bepaalde doelstellingen die jullie willen behalen binnen LeetFM?

LeetFM is op dit moment de grootste retroradio van Nederland en België. Dat willen wij natuurlijk graag zo houden en daar zullen wij alles aan doen. De band met de luisteraars moet goed blijven, dus we moeten blijven samenwerken en communiceren in het team om deze doelstellingen te behalen.

Heel veel succes gewenst en hopelijk mogen al jullie doelstellingen en verwachtingen uitkomen. Bedankt voor jullie tijd :).
 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid