Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwsreporter sollicitaties! [GESLOTEN]
Ja je leest het goed! Ze zijn weer geopend, lees snel verder voor meer informatie!

Willie

LeetMusic

0

0

Eindelijk maar toch is het weer zover: de sollicitaties voor nieuwsreporter bij LeetFM zijn weer geopend!

Ben jij het top talent wat wij zoeken en is schrijven één van je aller grootste hobby's en wil jij deel uit maken van het allerleukste team wat er maar bestaat? Pak dan heel snel pen en papier en schrijf tot je er (bijna) dood bij neervalt! Nee dat is natuurlijk een grapje, maar denk jij dat jij uit het goede hout bent gesneden om toffe, informatieve en grappige artikels voor LeetFM te maken? Lees dan snel verder!

Ja ja ja je leest het hartstikke goed, het is geen grap maar de Nieuwsreporter sollicitaties staan weer open, LeetFM is opzoek naar nieuw schrijftalent wat zich dag en nacht bezig wil houden met alle nieuwtjes omtrent Muziek, Leethotel en ga zo maar door (als ik alles op moest noemen zit jij hier morgen nog naar te lezen, oke nee dit is ook weer heel erg dramatisch) Maar goed terug naar de zaken die er toe doen, de sollicitaties staan dus weer open lees het allemaal heel aandachtig door en misschien mogen wij jou binnenkort wel verwelkomen in heet LeetFM team!

Eisen
(ja ook wij hebben eisen waar je allemaal aan moet voldoen)

  • Je bent minimaal 14 jaar oud
  • Je kan minimaal 2 artikel per week posten
  • Je beschikt over Discord

Dus ben jij van mening dat jij een gevoel voor taal hebt en ons kan voorzien van toffe, interessante en leuke artikelen? Ben je nu nog steeds niet enthousiast over deze TOP-functie?!

 

Waarom LeetFM?

Wij zijn het meest awesome team?! Logisch toch?

Je komt in een goed functionerend team waar het altijd reuze gezellig is,  iedereen kent elkaar en het allerbelangrijkste misschien nog wel is dat je lekker jezelf kan zijn bij ons! Er is altijd plek voor groei en ontwikkeling binnen ons team. Het team is heel divers maar toch is het een team voor en door jongeren. En ook is ervaring niet belangrijk, wel moet je ons kunnen voorzien van goede artikelen. 

 

Als je nu nog niet enthousiast bent weet ik het ook niet meer! Ben jij dit wel geworden (wat ik natuurlijk volkomen snap) en voldoe jij aan onze waslijst aan eisen? Ga dan zo snel als je maar kan Vacaturepagina en solliciteer!

 

En vergeet natuurlijk niet je beste artikel mee te sturen over het onderwerp Social Media, maar onthoud wel doe dit in je eigen woorden. Plagiaat wordt bestraft!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid