Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
MYSTERY TUESDAY #2
Ben jij net Sherlock Holmes?

Willie

LeetMusic

4

0



De wereld zit vol mysteries. Wat kwam er eerst, de kip of het ei? Zijn we alleen in het universum? Wat als dit allemaal een simulatie is, net zoals De Sims? Wij als mensen en Leet spelers zijn erg nieuwsgierige wezens en dat is precies waar het hierom draait! Hier bij Mystery Tuesday krijg jij als lezer en top detective elke dinsdag de kans om een persoon te ontmaskeren met behulp van een aantal hints. Ga jij de uitdaging aan?

Nu we allemaal ons Sherlock Holmes costuum aan hebben getrokken, zijn er natuurlijk een aantal regels. Hieronder staan een aantal feitjes en antwoorden van de Mystery Guest van deze week. Wanneer jij denkt te weten wie hij of zij is, is het de bedoeling dat je dit achterlaat in de reacties. Over precies een week zal er één willekeurige winnaar worden gekozen uit de correcte antwoorden en die persoon zal maar liefst 50 Belcredits rijker worden! Het is natuurlijk niet de bedoeling om andere spelers te helpen, dit verkleint enkel jouw kans om te winnen. Wel mag je je vedachten het hemd van het lijf vragen, mits zij het geen probleem vinden.

Heb jij afgelopen week ook meegedaan? Dan ben je vast benieuwd of je in de prijzen bent gevallen! Afgelopen week bij Editie #1 zijn er maar liefst juiste antwoorden gegeven, de Mystery Guest was namelijk Sytec ! Helaas kunnen we niet iedereen een prijs geven en heeft een willekeurig kiesprogramma gekozen voor de winnaar. Dat is deze week geworden... Brie-an ! Gefeliciteerd, je mag je prijs komen ophalen in het hotel bij Wasbeer

En dan nu, de hints! Heel veel succes.



Het Mini-Interview

Wie is je favoriete DJ?

Mystery Guest: Moeilijke keuze.... eh.... Dewi!

Wat is de gekste shout die je ooit hebt ontvangen?

Mystery Guest: Iemand zei ooit dat die mijn pixelpoppetje boven zijn muur had hangen in de slaapkamer... zal vast nep zijn, maar dacht toch: Hoe kom je erbij?

Hoe ben je bij LeetFM beland?

Mystery Guest: Via via! Ik was altijd al bezig met internet radio's, en toen kwam ik hier random terecht.
 

Random Facts

- De Mystery Guest werkt bij LeetFM
- Bij het ontbijt eet de Mystery Guest meestal 'Rijstwafels met kipfilet'
- De Mystery Guest heeft hele aparte oren in Leet, namelijk:


​​​​​​​Weet jij wie het is en wil je graag 50 BC winnen? Laat dan voor komende dinsdag achter in de reacties wie dit is! Heel veel succes!
 

LovemamaJudy

01/02/2020, 05:37

oeehw spanend ditt

Sunset!

01/02/2020, 05:28

Spannend misterieus

Tom

31/01/2020, 13:54

Was het Luc?

Tamai

30/01/2020, 21:09

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAp

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid