Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Ariana Grande showt nieuwe liefde?
Wie zou het zijn??

Willie

Muziek Wereld

4

0

Nieuw begin.

Enkele weken na haar breuk met rapper Mac Miller heeft Ariana Grande haar relatie met de komiek Pete Davidson bevestigd. Ze leerden elkaar enkele weken geleden kennen in de talkshow Saturday Night Live, waar de vonk oversloeg. De Amerikaanse komiek en acteur postte een schattige foto van hen samen op Instagram met bijschrift: “De geheime kamer is geopend”, een directe referentie naar het boek “De geheime kamer” uit de reeks van Harry Potter.

Pete Davidson

Pete heeft in films gespeeld zoals School Dance (2014) en Trainwreck (2015) en maakt sinds 2014 deel uit van de cast van Saturday Night Live. Een programma dat bestaat uit korte sketches, parodieën en muziekoptredens met een wisselende presentator. Het programma heeft als springplank gediend voor de carrieres van Amerikaanse komieken zoals Eddy Murphy, Tina Fey en vele anderen.

Breuk met Mac

Ondanks dat Mac Miller en Ariana uit elkaar gingen, bleven ze wel goede vrienden. De reden voor hun breuk zou drukke werkschema’s zijn. Door alle optredens waren de artiesten zo vaak van huis, waardoor het moeilijk bleek te zijn om een stabiele relatie op te bouwen. Volgens sommige bronnen zou de liefde eerst echter niet voorbij zijn tussen Ariana en Mac.

Steun

Ondanks dat beide niet vaak thuis waren, steunde Mac Ariana wel in haar nieuwe single. Hij was er backstage bij toen Ariana het publiek verraste met een onaangekondigd live optreden op festival Coachella, en hij deelde via twitter hoe trots hij wel niet is op zijn vriendin. Ze waardeerde zijn steun duidelijk, maar zal haar nieuwe vriend hetzelfde krijgen bij zijn steun?

Sunset!

01/02/2020, 05:22

Dat is wel cute

navigatie

31/01/2020, 19:29

Remie48

31/01/2020, 17:04

Blub

Tamai

30/01/2020, 21:09

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid