Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Dua Lipa & Megan Markle meest in lijst meest invloedrijke vrouwen
Magazine The Vogue bracht weer een lijst met de 25 meest invloedrijke Britse vrouwen.

Willie

Muziek Wereld

2

0

The Vogue 25, een lijst met de 25 meest invloedrijke Britse vrouwen. De lijst werd samengesteld door The Vogue, een populair Brits magazine. Het is een eer voor de meeste vrouwen om in deze lijst te staan. Hoogvliegers in de lijst dit jaar zijn zangeres Dua Lipa en Megan Markle, die nog maar net getrouwd is met prins Harry. Dua Lipa is daarmee ineens ook de jongste in de lijst.


De jongste vrouw en ook nieuwkomer is Dua Lipa (22), zij is de popster van het moment over de hele wereld. Ze won dit jaar ook al 2 Brit awards met haar geweldige hits zoals ‘One Kiss’ en ‘IDGAF’. Ze mocht afgelopen week ook al haar hit van het moment live ten gehore brengen op de Champions League finale tussen Real Madrid en Liverpool.

Megan Markle is de laatste tijd natuurlijk zeer veel in de media geweest door het huwelijk. Maar dat was niet de enige reden voor Vogue om haar in het lijstje te zetten. Ten eerste deed ze ervoor ook al verschillend acteerwerk. Ook wordt ze als bewonders door het feit dat ze op de bruiloft het eerste deel van de kapel alleen liep. Daarnaast was het ook opvallend dat ze een zwarte bisschop uitkoos op de hoogdag van het echtpaar. Waarmee ze haar invloed toont op de Britse monarchie. Genoeg redenen om deze prachtvrouw een plekje toe te staan in het lijstje.

Andere geweldige dames op het lijstje zijn ondermeer Stella McCartney, J.K. Rowling en Amal Clooney. Het zijn stuk voor stuk topvrouwen die lef, doorzettingsvermogen en zeer ambitieus zijn.

Wie wil jij ook op dit lijstje zien vershijnen? Laat het weten in de comments!

Sunset!

01/02/2020, 05:29

Interessant nieuwtje

Tamai

30/01/2020, 21:10

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid