Nu LIVE Romyy & Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Nielson bezig met nieuw album
Hier lees je alles over dit onderwerp!

Willie

Muziek Wereld

3

0

Album

Al een tijdje is Nielson (28) bezig met z'n nieuwe album. In maart is zijn laatste nummer in anderhalf jaar tijd uitgebracht, Diamant. In een aflevering zegt Nielson ' Ik ben nu mijn album aan het afmaken, waar ik superblij mee ben. Ik heb er anderhalf jaar heel hard aan gewerkt en het was best een pittig proces ". Volgens Nielson had hij er moeite mee door zijn succes die hij had. Verder zegt 'ie: "Ik merkte dat muziek maken een automatisme was geworden en niet meer een verlengstuk van mezelf. Ik was even de reden kwijt waarom ik überhaupt ooit muziek ben gaan maken. Toen heb ik mezelf uitgedaagd in dat creatieve proces en heb ik verandering opgezocht om weer geïnspireerd te raken."

Nielson

Nielson is 28 jaar en is geboren in Dordrecht. Zijn echte naam is Niels Littooij en is een Nederlandse zanger en Songwriter. Je kunt hem kennen van de hits Sexy als ik dans en Glimp van de duivel. Verder kun je hem kennen als jury-lid, hij was namelijk in 2017 één van de jury-leden bij It Takes 2. Ook deed hij zelf mee aan een talentenjacht in 2012 bij De beste singer-songwriter van Nederland. Deze wedstrijd won hij uiteindelijk niet. Maar dit avontuur had voor hem wel een voordeel, hij scoorde namelijk een hit met zijn eigen geschreven nummer Beauty & de Brains

Tom

03/02/2020, 20:37

NielsONfire

Sunset!

01/02/2020, 05:31

Nieuw album ben benieuwd

Tamai

30/01/2020, 21:10

HOOOOOOIBAAAAAA{

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (7)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid