Nu LIVE gnomecaithlin
Luisteraars
Huidig nummer
DJ Sollicitaties! [GESLOTEN]
13 augustus gingen ze open, en 29 augustus gingen ze alweer sluiten...

Willie

LeetMusic

0

0

Sinds 13 augustus kan jij solliciteren voor de functie van jawel... DJ! Denk jij alles te hebben wat wij binnen LeetFM nodig hebben als DJ? Doe dan snel sollicitatie via de vacaturepagina, want dit kan nog maar tot dinsdag 29 augustus 23:59! 

DJ Uitslag
Omdat het niet zomaar gebeurt dat er nieuwe DJ's aan worden genomen, gaan wij dit natuurlijk wel feestelijk bekend maken met een Live DJ uitslag! Deze zal bekend gemaakt worden op zondag 3 september van 19:00 tot 21:00 door niemand minder dan onze HandMeDown en Devona. Als dat nou geen feestje wordt... 

Kan je er niet bij zijn? He wat jammer zeg, maar geen zorgen! Onze nieuwe DJ's zullen de volgende dag per artikel bekend gemaakt worden op onze site. 

Voorwaarden
Om LeetFM DJ te kunnen worden moet je voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Je bent minimaal 14 jaar oud
  • Je beschikt over een goed werkende microfoon
  • Je kan minimaal 2 uur per week draaien
  • Je beschikt over Discord

Waarom LeetFM?

  • Je zit in een gezellig, goed functionerend team
  • Je werkt samen en alleen
  • Door en voor jongeren
  • Ook zonder ervaring         

Liever geen DJ?
Dat kan! Wij hebben verschillende functies binnen LeetFM waar voor te solliciteren valt. Houd de vacaturepagina in de gaten om te zien of jouw favoriete functie haar sollicitaties open heeft staan. Als dat zoals dit moment niet het geval is, zou je even geduld moeten hebben. Zodra er sollicitaties voor een functie open staan, zal dat uiteraard te vinden zijn als nieuwsartikel. Houd daarom ten alle tijden de site in de gaten voor deze sollicitaties.

Voldoe jij aan alle eisen en lijkt het jou wel wat om DJ te worden? Ga dan snel naar onze Vacaturepagina en solliciteer!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid