Nu LIVE gnomecaithlin
Luisteraars
Huidig nummer
Harde uitspraken achtervolgen Kanye West
Alles over de uitspraken en meningen!

Willie

Muziek Wereld

1

0

De aanleiding voor de drukte rond Kanye West is het interview dat hij gaaf aan de site TMZ. Kanye had het over zijn liefde voor Donald Trump en zijn plannen voor de toekomst. Maar de rapper sneed ook een nogal gevoelig onderwerp aan. “De slavernij, dat heeft 400 jaar geduurd. Dat klinkt voor mij als een keuze”, zei hij, waarop hij op Twitter allemaal meningen en haat over zich heen kreeg.

Door deze uitspraken hebben enkele radioprogramma’s besloten om zijn muziek niet meer te spelen. Bijvoorbeeld 105.1 The Bounce uit Detroit. “We zijn er klaar mee”, zeiden de presentatoren van de ochtendshow. “We willen de muziek van Kanye niet meer horen, we willen zijn liedjes niet meer spelen in ons programma en we willen zelfs niet meer over hem praten. Daarom geven we hem vanaf nu geen platform meer.”

Ook enkele kleine radiozenders besloten al om da rapper te dumpen. Net als Ebro Darden van Hot 97 in New York. “Hij kent zijn geschiedenis niet”, vertelde hij in een programma. De volgende ochtend besloot de radio Kanyes muziek te bannen. “De Kanye-boycot is begonnen”, schreven ze op Twitter.

Wat zegt Adidas hier dan over? Al eerder gaf Adidas – het merk waar Kanye zijn Yeezy-schoenen onderdak hebben – aan dat het achter Kanye blijft staan. Over de uitspraken van Kanye spreekt het bedrijf zich niet uit, maar het bekende wel dat het de rapper een belangrijke troef vind, die meer “cachet” (stijl) geeft aan Adidas.

Sunset!

02/02/2020, 20:53

Liefde voor Donald Trump hmm

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid