Nu LIVE JariBeat
Luisteraars
Huidig nummer
Dionne Slagter wint It Takes 2
Zingen? Ja, dat kan ze!

Willie

Muziek Wereld

1

0

Met ruim 680.000 abonnees op YouTube is Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi, een van de meest bekende vrouwelijke YouTuber van Nederland. Maar dat ze ook kon zingen? Daar is Nederland de afgelopen zeven weken wel achtergekomen tijdens haar deelname aan It Takes 2. De jury kwam er niet uit wie er moest winnen, maar uiteindelijk besloot de publieksjury dat Dionne met de prijs naar huis zou gaan. 
 

Meisjesdroom

Wie Dionne langer kent, weet dat ze een heftig verleden heeft gehad. Er zit dus veel meer achter die vrouw met roze haar en de tattoo's op haar armen. Blijkbaar was ze vroeger al bezig met zingen, en was het haar droom om zangeres te worden. Dit is tot op heden niet gelukt, mede door de eetstoornis die ze enkele jaren geleden gehad heeft. De ruimte en de tijd om weer wat meer te zingen heeft ze optimaal benut door haar deelname aan It Takes 2, en dankzij dit programma heeft ze het plezier weer teruggevonden in het zingen en wil ze er graag mee doorgaan. Wie weet is er nog een mooie carrière voor haar vastgelegd.


Marcel Veenendaal

Tijdens het programma werd Dionne begeleid door Marcel Veenendaal, bekend van de band Di-Rect waarmee hij bekend is in Nederland. De klik zat er al vroeg in en ze hebben samen de pannen van het dak gezongen. Ze is hem dan ook dankbaar voor de ervaring die ze heeft opgedaan. Ze liet tijdens de finale het volgende weten: ''Lieve Marcel. Dit was een topavontuur met jou. Dat ik jou heb mogen leren kennen op het podium was een cadeautje voor het leven." En het is duidelijk dat ook Marcel een toekomst voor haar in de muziekwereld wel ziet zitten, ze heeft haar namelijk gevraagd om als gastartiest op te treden in Breda tijdens het 538 Koningsdagfestival, en daar heeft ze dan ook geen nee tegen gezegd. Ze liet weten dat door dat optreden haar podiumvrees is weggenomen en dat ze zich nu vertrouwd voelt op het podium en vertrouwt op haar stem.

Duet met Di-Rect

Ze sloot niet uit samen te gaan werken met Di-Rect, en dat blijkt nu ook zeker te gaan gebeuren. Ze is samen met Marcel Veenendaal en de rest van de band in de studio gedoken om een duet op te nemen. Daar schreef ze zeer enthousiast iets over op haar Instagram samen met een foto uit de videoclip.

''NIEUWS!! De winst van It takes two is binnen en dat vieren we met een TRACK! Samen met Di-Rect ben ik de studio ingedoken en is “Love in Kind” opgenomen als duet. Natuurlijk hoort daar ook een mooie clip bij, en niet zomaar eentje! Om met deze jongens te mogen werken, is als een droom die uitkomt. Het wordt mooi! Woensdag 9 mei 16:30 op Spotify en met een prachtige clip op YouTube (kanaal Di-Rect) SO EXCITED!''

Dus aanstaande woensdag 9 mei, wellicht de start van het nieuwe leven als zangeres Dionne, of zal ze toch OnneDi blijven heten? ;)

Sunset!

02/02/2020, 22:28

Youtubers in actie

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (4)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid