Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Dodenherdenking & Bevrijdingsdag Special
Hoe ga jij 4 en 5 mei herdenken?

Willie

LeetMusic

1

0



Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar morgen 4 en overmorgen 5 mei is het weer tijd om aandacht te besteden aan onze vrijheid en wat daaraan vooraf is gegaan. Dit was namelijk lang niet altijd zo, want nog geen honderd jaar terug bestond deze vrijheid niet. 

Hoewel jij nu lekker draagt wat je wilt, rustig je mening uit en hier en daar op Leet rondhangt, is het goed om er bij stil te staan dat dit niet zo makkelijk was een aantal jaar geleden. Zeggen wat je wilde was niet alleen een slecht idee, het was gevaarlijk en kon je zo in een concentratiekamp brengen. 

Gelukkig besloten heel wat moedige mensen dat dit genoeg was en gingen ze de strijd aan. Velen stierven, raakten gewond of werden gevangen genomen, maar uiteindelijk hebben ze de missie behaald. Dankzij deze mensen kun jij zeggen wat je wilt zeggen, zijn wie je bent en vooral LeetFM luisteren! Het is dus maar goed dat we ze daar eens per jaar grondig voor bedanken, niet? 

LeetFM heeft dit natuurlijk ook door en wil daarom ook hier graag met jullie bij stilstaan. Om die reden zal onze DJ Wessel vrijdag tijdens de dodenherdenking maar liefst 2 uur draaien. Hierbij wordt er stilgestaan onder het thema 4 en 5 mei en krijg jij een stel lastige vragen voorgeschoteld over je vrijheid. Wil jij hier nou graag bijzijn? Tune dan vrijdag om 19:00 t/m 21:00 in op LeetFM!

Vrijheid geef je door

Sunset!

02/02/2020, 23:51

Een prachtig moment altijd om even stil te staan

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid