Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Stromae lost nieuwe muziek!
Na 3 lange jaren is het weer zover, lekker swingen op z'n beats!

Willie

Muziek Wereld

1

0

De Brusselse muzikant Stromae heeft na 3 jaar wachten, eindelijk nieuwe muziek gereleased. Zijn nieuwe single heet défiler, en het duurt maarliefst 8 minuten en 40 seconden. Het lied werd oorspronkelijk gemaakt voor een modeshow van zijn eigen kledingmerk Moseart.

Hitmaker

Eindelijk: nieuwe muziek van de zanger die hits scoorde met ‘Alors en dance’, ‘Papaoutai’ en nog veel meer. “Het liedje gaat over wandelen in de oorspronkelijke betekenis en figuurlijk”, zegt Stromae. Eigenlijk spreek ik over het leven algemeen zegt hij, soms gaat het vooruit, soms achteruit.

Uniek nummer

In het nummer laat de Brusselaar zien dat hij helemaal zijn zinnetje gedaan heeft, dat het 9 minuten duurt is daar al een van. Ook is het een redelijk droevig en zweverig nummer, helemaal zoals hij zelf is. Waarschijnlijk doet hij dit om te tonen dat hij helemaal terug is. We kunnen nog veel hits van hem verwachten!

Verassende comeback

Stromae, wiens echte naam Paul Van Haver is, zei dat hij sinds zijn laatste album misschien wel nooit een comeback zou maken. Hij zat een beetje in de knoop met zichzelf en was moe, zijn energie was helemaal op. Maar vorige maand verscheen hij terug op het podium tijdens een optreden van de  Franse rapper Orelsan. Toen was het voor iedereen duidelijk: Stromae is back!

Verdeelde meningen

 De meningen over défiler zijn eerder verdeeld, veel mensen verwachtte een zeer vrolijk nummer, zoals we gewoon zijn van hem. Er zijn ook verschillende meningen bij de radiozenders. De ene radio draait het nummer volledig, de ander draait een klein stukje. Dit hangt natuurlijk ook af van de stijl van de radio’s.

Sunset!

02/02/2020, 23:53

Ik wist niet dat hij uit belgië kwam weer wat geleerd leuk die nieuwtjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid