Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Ariana Grande is terug!
De nieuwste hit "No tears left to cry" is uit!

Willie

Muziek Wereld

1

0

No tears left to cry

Ariana Grande heeft een nieuwe hit uitgebracht! No tears left to cry is geschreven door Ariana zelf en andere mensen zoals Dave Meyers. Het nummer werd uit gebracht op 20 april en heeft in nog geen 24 uur 6 miljoen views gehaald! Het nummer heeft te maken de aanslag in Manchester en Ariana laat hiermee zien dat ze verder gaat met haar leven.

Aanslag Manchester

Vorig jaar was Ariana op haar "Dangerous Woman" tour en toen is op haar concert in Manchester een aanslag geweest. Ariana was hierdoor erg aan gedaan. Ze heeft met een tweede concert – genaamd "One love Manchester" – geprobeerd om familie en vrienden van slachtoffers moed in te spreken. Ariana heeft zich ongeveer een jaar teruggetrokken. Maar nu is ze terug! Haar nummer slaat als een bom in op de muziekwereld en verovert vele top 10 lijsten!

Videoclip

Niet alleen laat de videoclip een groot teken van solidariteit zien, maar ook vliegt er op het einde een bij voorbij, en laat dat nu net een van de symbolen van Manchester zijn! De clip heeft veel te maken met illusie en geeft veel hoofdpijn – grapje! – maar bekijk hem zeker!

Sunset!

02/02/2020, 23:55

NO TEARS LEFT TO CRYYY

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid