Nu LIVE gnomecaithlin
Luisteraars
Huidig nummer
LeetFM bestaat 2 jaar!
Dat mag eens goed gevierd worden...

Willie

Evenementen

0

0



HIEP HIEP HOERA! 

LeetFM is jarig en mag vandaag maar liefst twee kaarsjes uitblazen. Dat gaan wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom hebben wij voor deze speciale gelegenheid een evenement in elkaar gezet. Vier deze dag samen met alle medewerkers van LeetFM en laat je van je beste kant zien, wie weet sleep je nog wel een van de vele mooie prijzen in de wacht!

HET EVENEMENT

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een groot feest. Vorig jaar op 17-8-2016 was onze eerste verjaardag en dat hebben we ook uitbundig gevierd, echter leek het feest van dit jaar in het water te vallen mede door het grote 24 uurs evenement van dit jaar bleek de tijd om een groot evenement te maken toch korter te zijn dan verwacht. Gelukkig waren daar op deze feestelijke dag een aantal medewerkers van LeetFM die daar een stokje voor wilde steken en samen de handen in een hebben geslagen om er tóch nog een onvergetelijke dag van te maken.

Vandaag zullen er van 15:00 tot 22:00 allemaal gezellige spelletjes gespeeld worden in LeetHotel, want gezelligheid mag niet ontbreken op een verjaardag. Na een feestelijke opening zal de strijd losbarsten tijdens verschillende eventjes, want er staan natuurlijk mooie prijzen op het spel. Luister mee naar de instructies via LeetFM en geniet ondertussen van de feestelijke hits en natuurlijk hopen wij deze mooie dag gezamelijk met alle Leet's te kunnen afsluiten.

HET ROOSTER

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid