Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Yosina wint The Voice Kids!
Hier lees je alles over de winnares van The Voice Kids en de veranderingen!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Blind Audition

Hier begon het hele avontuur voor The Voice Kids winnares Yosina (11)! Tijdens haar Blind Audition zong ze het nummer Ken je mij van Trijntje Oosterhuis. Hiermee had ze voordat ze het doorhad maar liefst vier stoelen laten draaien, allemaal dus. Na haar optreden moest ze natuurlijk zoals iedereen een coach kiezen, uiteindelijk koost ze Marco Borsato. En dat is een goede keus geweest.

De Battles, Sing Off en de Finale

Na haar Blind Audition was het tijd voor de Battles. Hierin nam ze het open tegen Kiya en Madelief. En zongen ze het nummer De Sleutel (Nederlandse vertaling van Miracle), een nummer van de andere coach, Ilse De Lange. Na deze lange Battle vertelde hun coach Marco Borsato wie hij van hun drieën hij mee ging nemen naar de Sing Off. En dat was natuurlijk geworden, Yosina! Weer een stapje dichter bij de overwinning. Bij de Sing Off zong ze haar auditie nummer opnieuw. En moest ze het opnemen tegen Karlijn, Cyanne en Anne. Uiteindelijk koos Marco Borsato (de coach dus) ervoor om Yosina mee te nemen naar de finale.

Weken later, het moment brak aan. De finale! Bij de finale nam ze het op tegen Stella (Team Ali B), Eefje (Team Ilse) en Kaylee (Team Douwe Bob)! In de finale moesten de vier finalisten 3 nummers zingen, waarvan 1 samen met een grote artiest. Yosina deed dit met Maan en het nummer Girls Just Wanna Have Fun. Verder zong ze nog Jij bent de liefde van Kenny B en Bij mij. Nadat ze dit had gedaan, en de andere finalisten ook klaar waren kwam de uitslag, het spannendste moment. Vol spanning zatten ze te wachten op de naam van de winnares van The Voice Kids 2018! En daar klonk de naam van Yosina door de hele zaal. Hiermee won ze een trofee en mocht ze een eigen single opnemen! Verder kreeg ze ook maar liefst een studiebeurs van 25.000 euro! En mag ze zich ook nog is de jongste winnares van The Voice Kids noemen.

Coaches

Aan het einde van de finale is er nog iets bekend gemaakt. De coach van finalist Kaylee, Douwe Bob dus gaat weg als coach van The Voice Kids. Hij liet weten dat hij het een geweldige ervaring vond. Maar wie volgt hem dan op? Dat is ook natuurlijk bekend gemaakt! Dat is geworden Anouk. Je kunt haar wel kennen van de Voice Of Holland waar ze ook als coach zit. Ali B, Ilse De Lange en Marco Borsato keren volgend jaar terug als coach van The Voice Kids, met Anouk natuurlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid