Nu LIVE .Marieke
Luisteraars
Huidig nummer
Zweedse DJ Avicii overleden
Overleden? Wanneer? Waar en hoe? Dat lees je hieronder allemaal..

Willie

Muziek Wereld

0

0

Vrijdag

Vandaag, op 20 april 2018 maakte de manager van Avicii het nieuws bekend. De Zweedse dj is onverwachts overleden. Hij is dood aangetroffen in Muscat, de hoofdstad van Oman. De oorzaak hiervan is niet bekend, maar volgens de meeste mensen komt het door zijn ongezonde leefstijl. Hij had ook een ontsteking aan zijn alvleesklier.

Familie en fans

De familie is in tranen. En ze hebben laten weten dat ze voorlopig met rust gelaten willen worden. Veel fans zijn ervan geschrokken en laten dat overal merken op social media. Ook bekende artiesten laten weten dat ze diep getreurd zijn, zoals Charlie Puth en Marshmello.

 

 

 

 



Avicii

Misschien denk je nu bij jezelf, wie is die Avicii eigenlijk? Avicii is een grote, bekende Zweedse DJ en muziekproducer. Zijn echte naam is Tim Bergling en is 28 jaar oud geworden. Hij maakte grote hits zoals Hey Brother en The nights. Ook was hij voor veel DJ's hét voorbeeld.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid