Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Ed Sheeran wordt acteur!
Hij volgt zijn droom en mag nu ook voor de camera acteren.

Willie

Muziek Wereld

0

0

Ed sheeran, de wereldberoemde singer- songwriter gaat naast zijn muziekcarriére ook een stap in de filmwereld zetten. En het is een heuse stap, hij krijgt een grote rol in een nieuwe film  geproduceerd door Danny Boyle, die eerder ook al ‘Love Actually’ maakte.

Het was een kleine jongensdroom die nu werkelijkheid is geworden. De Engelsman krijgt een redelijk grote rol in een nieuwe film die waarschijnlijk ‘All You Need Is Love’ zal gaan heten. De film zal gaan over een man die als enige op de wereld wakker wordt en hij is de enige die de muziek van de Britse popgroep The Beatles kan herinneren. Een beetje een raar verhaal zou je denken, maar de film wordt een heuse muzikale comedy!

Vorig jaar kreeg Ed al een klein rolletje in een aflevering van Game of Thrones. De film zal heel wat muziek van The Beatles bevatten, maar dan gecoverd door Ed Sheeran hemzelf. De opnames zullen deze zomer beginnen. Wij kijken alvast uit hoe deze grote popster het doet voor de camera.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid