Nu LIVE JariBeat
Luisteraars
Huidig nummer
Zanger Rinus komt met WK-lied
De rode duivels, allez, allez allez!

Willie

Muziek Wereld

0

0



Na het succesnummer 'Met Romana Op De Scooter', dat in 2011 gereleased is en inmiddels 5,4 miljoen keer is bekeken op Youtube, bleef het akelig stil rondom zanger Rinus en zijn echtgenoot Debora. Maar ineens uit het niets, verscheen twee dagen geleden een gloednieuwe track. Een lied om de supporters van het Belgische voetbalteam uit hun dak te laten gaan tijdens het WK voetbal dat komende zomer van start gaat.

Zanger Rinus - De Rode Duivels

''De rode duivels, de rode duivels, de nieuwe kampioen'' en ''Allez, allez, allez'', dat zijn de typische woorden die deze track zo verleidelijk maakt om lekker hard mee te zingen, en laat dat nou nét de bedoeling zijn van zanger Rinus. ''Nederland doet niet mee aan het WK in 2018, dus dan juich ik maar voor België'', aldus zanger Rinus in een interview. Zijn echtgenote, Debora is in de videoclip ook van de partij.

Vlaamse friet... of toch niet?

Wie aan België denkt, zal snel denken aan de Vlaamse friet. In de videoclip van dit nummer poseren Rinus en zijn echtgenote in stijl voor een Vlaamse friettent. Logisch zou je denken, maar oplettende kijkers is opgevallen dat dit niet in België is. En dat hebben ze goed gezien, want de clip is namelijk opgenomen in Groningen bij patatkraam Waterloo. En daar wilde Rinus het volgende over kwijt: ''België was ook leuk geweest maar dit is wel dichterbij”. Hilarisch of niet?

WK Voetbal 2018

Het WK 2018 zal worden gehouden in Rusland. Het vindt plaats van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018. Er zijn 32 teams die meedoen tijdens dit WK in Rusland. België neemt het in poule G op tegen Panama, Tunesië en Engeland. Hieronder het speelschema in de poule. Alleen de nummers één en twee gaan door.

18 juni 17:00 | België - Panama
23 juni 14:00 | België - Tunesië
28 juni 20:00 | Engeland - België

Wie weet kan België, zoals zanger Rinus voorspelt, wereldkampioen worden deze zomer. En als het aan het nummer ligt, gaat dat ook zeker gebeuren. Wat vind jij van het nummer, laat het weten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid