Nu LIVE JariBeat
Luisteraars
Huidig nummer
Komt popgroep Ch!pz toch terug?
Wordt de 1 april grap realiteit?

Willie

Muziek Wereld

0

0

Vandaag precies één week geleden was het de grappigste dag van het jaar; 1 April! Terwijl wij schreeuwend keken naar nepspinnen, had de oude popgroep Ch!pz ook een plan bedacht! Maar verrassend genoeg pakte dat totaal anders uit dan gepland...

Als een 1 April grap kondige de voormalige popgroep een concert aan in de Ziggo dome. Ze zouden voor de grap een 'Comeback' maken, maar wat daarna gebeurde, had niemand verwacht. "Onze telefoons bleven maar afgaan!" Laat de groep weten. "Velen van jullie wilden erbij zijn, maar wisten niet waar de kaartjes te koop waren. Helaas was dit een 1 April grap, maar het is te gek om te zien dat jullie zo graag nog een optreden willen zien!"

Ch!pz was vooral bekend van 2003 tot 2010, tot het management geen toekomst meer in de groep zag. Misschien herken je ze wel van de hit 'Ch!pz In Black', deze haalde namelijk platina! Dit was natuurlijk niet de enige hit, zo staan de nummers '1001 Arabian Nights' en 'Cowboy' op hun naam! 



Ken jij Ch!pz nog? Zou je een kaartje kopen als ze terug komen? En nog belangrijker, wat is je favoriete nummer? Laat het achter in de reacties! 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid