Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Drake en al z'n records!
De beroemde rapper heeft heel wat records.. wil jij weten welke? Lees dan snel verder..

Willie

Muziek Wereld

0

0

Drake.. Wie kent hem nou niet? De rapper is wereldberoemd om z'n rapp, en hij verdient natuurlijk veel geld daarmee! Maar wat Drake ook heeft is, een aantal records! Want algelopen week heeft hij alweer een record verbroken..

Meest gestreamde track ooit in 2016

De éérste van het lijstje is deze! Met z'n hit 'One Dance' verbrak hij het record.. Dit nummer had maar liefst gemiddeld 36 miljoen streams per maand. Dat is niet niks..

Meeste billboard awards

In 2017 nam de rapper 13 Billboard Awards mee naar huis! Super veel natuurlijk.. Iemand die hier vlak onder zat met maar liefst 12 Billboard Awards was de Britse popzangeres Adele!

Meeste streams in één dag

Veel mensen houden er blijkbaar van! Want alweer heeft Drake een stream record.. Namelijk de meeste streams in één dag! Zijn nummer 'God's Plan' werd 4 miljoen keer gestreamd! En dat is zeker een hoop..

Meest gestreamde artiest van 2017

Het lijkt er erg op.. Inplaats van de Meest gestreamd track ooit in 2016 heeft hij ook het record, Meest gestreamde artiest in 2017! Hij werd wereldwijd maar liefst 6 miljard keer gestreamd! Dan heb je volgens mij wel erg veel fans..
 

Meest succesvolle hiphop tour

Dit keer niet iets wat met streamen te maken heeft.. Anders werd het natuurlijk wel een beetje te gek. Samen met Future (rapper) had hij de meest succesvolle hiphop tour! Tijdens hun Summer Sixteen Tour is aan 84,3 miljoen dollar aan tickets gekocht! Dat is zeker een hoop geld..

Twitch-Record

Dit is dan alweer de laatste uit het rijtje.. Samen met de rapper Travis Scott en de populaire gamer Ninja ging hij live op Twitch! Hierbij speelde hij de populaire game, Fortnite! Hij kreeg maar liefst 600.000 mensen op de stream! En dat is een hele hoop

 

Dit waren de records alweer van Drake. Maar hier zal het vast niet bij blijven! Hopelijk kunnen we nog meer gave records verwachten..

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid