Nu LIVE Bouke
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #13
De keuzestrijd van Noa

Willie

Leet Weekblad

0

0



Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 




Naam: Noa
Leetnaam: Noa
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Sven
Huidige functie bij LeetFM: Nieuwsreporter
Levensmotto: Laat je leven niet bederven door anderen
Mijn grootste idool: Labrinth
Ik kan echt niet leven zonder: Ijs van Ben & Jerry’s 
Ik heb een hekel aan: Alles wat mij in de weg zit en mensen die zich overal mee bemoeien.
Hiervoor kun je mij wakker maken: Lasagne
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Eten! Vooral ijs en lasagne
Ik koos voor LeetFM, omdat: Omdat ik altijd al iets wilde doen en ik MOEST solliciteren van onze Wasbeer! (Wat uiteindelijk natuurlijk een heel goed plan was).

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Uhmm, ik ben natuurlijk nog best jong, dus ik heb eigenlijk nog niet echt een idee. Als ik moet kiezen dan zal het wel iets met films zijn, omdat mijn vader bij een filmproducent werkt. Hij vertelt me altijd hoe mooi zijn werk daar is en op die manier heeft hij mij toch een beetje omgepraat om ook die weg te kiezen.


Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

In het donker gaan parachutespringen. Ik weet niet echt waarom mij dat zo leuk lijkt, maar dat wil ik echt een keer doen. Ik heb hoogtevrees en het op die manier kan ik het proberen te overwinnen.


Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Bont voor Dieren! Omdat er veel (huis)dieren zijn die worden mishandeld en slecht worden verzorgd. De Bont voor Dieren is een organisatie waar ze zich vol inzetten voor dieren en ze zijn tegen het jagen op dieren voor hun vacht. Ook vinden ze dat het fokken verboden moet worden.


Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Mijn hele leven lang gratis ijs, mijn voorkeur gaat dan vooral uit naar Ben & Jerry’s. Het is gewoon lekker ijs. In de vakantie eet ik soms ’s ochtends al ijs.
 

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Jammer genoeg is familie geen voorwerp, anders had ik gewoon mijn hele familie meegenomen. Ik denk dat ik een knuffel mee zou nemen hihi, die heeft natuurlijk geen oplader en internet nodig.

Liever alle shirts twee maten te groot of liever alle shirts twee maten te klein?
Liever alle shirts twee maten te groot...Want dan kan je er misschien wel wat afknippen.


Liever nooit meer een lege batterij of liever overal waar je bent toegang tot internet?
Liever overal internet! Dat is super handig natuurlijk, want tegenwoordig komt internet bijna altijd wel van pas, en heb je het bijna overal wel nodig (tenminste ik wel). 


Liever alle mysteries van het universum kennen (dus hoe de wereld is ontstaan etc. en wat er na je dood gebeurd etc.) of liever de uitkomsten van alle keuzes die je hebt zien voordat je de keuze maakt?
Alle uitkomsten van je keuzes weten! Want als je ziet dat je later een verkeerde keuze gaat maken kan je die altijd nog rechtzetten.  Dat zou veel drama voorkomen, want ik heb genoeg drama in mijn leven.


Liever nooit meer artikelen schrijven op LeetFM, of liever nooit meer bouwen in Leet?
Liever nooit meer artikelen schrijven op LeetFM, omdat ik toch liever bouw op leet dan dat ik artikelen schrijf :(


Liever niet meer kunnen lezen of liever niet meer kunnen schrijven/typen?
Liever niet meer kunnen schrijven/typen.. Want als je niet kunt lezen gaat het moeilijk om iets te schrijven/typen...
 




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid