Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met !Rudy
Alles over zijn nieuwe functie.

Willie

LeetMusic

0

0



Zo, dat was nogal een verrassing toen één dag voor de DJ uitslag bekend werd dat jij de nieuwe assistent Hoofd-DJ zou worden. Wat vind jij van deze aanstelling?

Tuurlijk was het een verassing dat ik al zo snel een functie kreeg met meer verantwoordelijkheid! Ik vind het altijd leuk om mensen te helpen met iets wat ik al jaren doe dus ik vind de functie wel bij me passen.


Je bent natuurlijk niet voor niks aangenomen, wat is jouw kracht en waarom denk je dat ze jou uitgekozen hebben? 

Ik denk dat ze me hebben aangenomen omdat ik al tijden in de radio wereld zit en ook al soort gelijke functies heb uitgevoerd.
 

De timing is best logisch, twee weken geleden zijn er maar liefst veertien nieuwe DJ's aangenomen. Heb jij al iets kunnen betekenen in de opleiding van deze nieuwe DJ's of kijk je vooral nog de kat uit de boom en probeer je een weg te vinden in je nieuwe functie?

Jazeker heb ik al wat gedaan, ik kan namelijk niet stil zitten! Een groot aantal nieuwe DJ's zijn door mij beoordeeld en ook ben ik al bezig geweest met het nieuwe talent te coachen. En daar hoop ik natuurlijk mee door te gaan, net zolang tot iedereen uit de opleiding is.


Wat zal jouw rol zijn als assistent Hoofd-DJ, welke positie neem jij in het team? En welke verwachtingen heb je daarbij?

Ik wil me voornamelijk bezighouden met de kwaliteit van de DJ's, door ze aan te sturen en nieuwe dingen te leren. Ook lijkt het me heel fijn om ook polshoogte te houden bij de huidige vaste DJ's om te kijken of ze het naar hun zin hebben.
 

Nu je deze functie bekleedt heb je misschien ook al nagedacht over hoe je deze het liefste wilt invullen. Heb jij dingen binnen of buiten LeetFM waar jij je in deze functie voor zou willen inzetten?

Ik zou graag ervoor willen zorgen dat DJ's meer contact met de Hoofd DJ's hebben. Door ze hier en daar op te bellen en simpelweg te vragen hoe het gaat, of er nog problemen zijn en of we dingen kunnen veranderen. Een goede samenwerking begint immers bij goed contact.
 

Wat vind je het leukste om te doen, wat je voorheen als DJ niet kon doen? - Wat hoop je de (nieuwe) DJ's mee te geven binnen LeetFM?

Het beoordelen van DJ's. Dat vind ik altijd leuk om te doen. Mensen helpen nog beter te worden in het gene wat ze leuk vinden.


Wat hoop je de nieuwe en huidige DJ's van LeetFM mee te geven in je nieuwe functie?

Ik wil ze graag meegeven dat alles mogelijk is zolang je iets echt graag wilt. En natuurlijk dat er altijd ruimte is om te groeien, zo niet dan moet je daar ruimte voor maken. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid