Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #11
De keuzestrijd van Wasbeer

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Denise
Leetnaam: Wasbeer
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Sander
Huidige functie bij LeetFM: Nieuwsreporter
Levensmotto: Then why worry?
Mijn grootste idool: Mijn vader, wat zijn we weer cliché…
Ik kan echt niet leven zonder: Mijn bed.. ZzZzZz  
Ik heb een hekel aan: Drama queens en drama kings
Hiervoor kun je mij wakker maken: Als de apocalyps is begonnen, mijn huis in de fik staat én je een vliegende aardappel ziet, anders kun je me beter laten slapen.
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Leuke uitjes en natuurlijk frikandelbroodjes.
Ik koos voor LeetFM, omdat: Een stel goede vrienden zeiden dat ik eens voor de grap moest                                                       solliciteren, maar de sfeer was zo leuk… Tja dan zit je eraan vast.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Ooit gehoord van een reisverslaggever? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je wordt dan betaald om de gaafste reisjes te maken en ter plaatse een verslag te schrijven. Ik denk niet dat dit ooit gaat gebeuren, maar dromen kan, toch?


Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

In een wingsuit van een berg afspringen. Ik hou persoonlijk heel erg van de grenzen opzoeken op dit soort momenten, het kan niet hoog en snel genoeg.


Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Dat zou dan aan de hartstichting zijn, dit omdat mijn moeder een aantal jaren is overleden aan een vaatziekte. Ik hoop natuurlijk dat er onderzoek komt om eventuele problemen beter vast te stellen, zodat het niet meer hoef te gebeuren dat mensen aan hart- en vaatziekten sterven.

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. We financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.


Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Weer zo’n cliché; mijn grootste wens is dat iedereen kan zijn zoals hij of zij is. Geloof, uiterlijk, geaardheid,  is het niet prima dat we allemaal raar zijn?


Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Wat nou als ik een bewakersuniform mee zou nemen? Gewoon rustig de gevangenis uitlopen, niemand die het zal merken!

Liever je hele leven alleen zijn of liever je hele leven omringd zijn door vervelende mensen?
Moet ik soms elke dag tegen mijn knuffeldieren gaan praten, of zo? Dan word je toch he-le-maal gek? Doe mij dan maar een stel vervelende mensen, zal me wel inhouden ze te wurgen...

Liever al je herinneringen die je tot nu hebt verliezen of liever het vermogen om herinneringen te maken verliezen?
Het is allebei verschrikkelijk, maar ik zou dan toch liever al m'n herinneringen verliezen. Eigenlijk ben ik pas aan het begin van m'n leven, wat ik allemaal wel niet zou moeten missen als ik geen herinneringen kan maken. Daarbij, als ik geen herinneringen kan maken, ben ik me er dan nog wel bewust van dat ik leef?

Liever nooit meer vlees of liever nooit meer groente?
R.I.P. Frikandelbroodjes 2018... Ik bedoel, heb je enig idee hoeveel vleesvervangers er zijn? Genoeg keus, right?

Liever een glazen huis (alles van glas) of liever een huisje ver weg in een bos?
Ja ik zie het al voor me hoor, ik en een glazen huis... Ik kan m'n telefoonscherm niet eens in leven houden, dacht het niet. Plus, ik kan zo hard schreeuwen als ik wil in een bos, niemand die het zal horen ;D

Liever opnieuw geboren worden met de kennis die je nu hebt of liever geboren worden als totaal ander persoon?
Liever opnieuw geboren worden met de kennis van nu, duh! 'Extra nieuws: Slimste baby ter wereld geboren!' Heb je enig idee hoeveel domme fouten ik niet hoef te maken met de kennis van nu? Waarschijnlijk maak ik ze toch, maar that's just me.




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid