Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwe meubels DonatieClub
Extra plezier voor DonatieClub members...

Willie

LeetHotel

0

0

Goed nieuws voor alle leden van de Leet DonatieClub. Er zijn nieuwe meubels toegevoegd aan de speciale catalogus die jullie bezitten, waardoor jullie beschikken over meer bouwmogelijkheden. De nieuwe meubels zijn niet beschikbaar voor gewone gebruikers, dus maak gebruik van deze gelegenheid. De DonatieClub catalogus wordt over het algemeen niet vaak aangevuld, dus wij verwachten dat er op korte termijn geen nieuwe meubels bij zullen komen. Hieronder staan de nieuwe categorieën die toegevoegd zijn met daarbij een kleine uitleg over DonatieClub, mocht je niet weten wat het precies is. De meubels zijn voornamelijk afkomstig van bekende films en games.

Nieuwe categorieën
- Mario
- Angry Birds
- Spongebob
- Grand Theft Auto
- Watch Dogs
- Flappybird
- Donkey Kong
- Adventure Time
- The Hunger Games
- Wonka

Wat is DonatieClub?

Als lid van de DonatieClub geniet je van extra voordelen binnen Leet Hotel. Je hebt onder andere een exclusieve winkel waar je meubels uit kunt kopen, die normale spelers niet kunnen krijgen. Een volle kamer is voor jou geen probleem, met DonatieClub kun je deze gewoon bezoeken. Praat je te snel, dan krijg je zoals gebruikelijk een tijdelijk typverbod, maar deze is voor jou maar tien seconden. Je kunt extra veel mensen knuffelen, lid worden van maar liefst 500 groepen en wel duizend kamers aanmaken als je dat zou willen. Als kers op de taart kun je ook gebruik maken van speciale spraakcommando's die normale gebruikers niet kunnen gebruiken.

:duw (Leetnaam) (Duw een Leet)
:kus (Leetnaam) (Kus een Leet)
:sla (Leetnaam) (Sla een Leet)
:trek (Leetnaam) (Trek een Leet naar je toe)
:gezichtloos (Haal je gezicht weg)
:huisdier (lijst) (Verander in een huisdier)
:zit (Zitten op de grond)
:lig (Liggen op de grond)

Echter kost het wel eenmalig €6,50 om lid te worden van de DonatieClub. Vraag dus daarom altijd toestemming van jouw ouders en/of de rekeninghouders.  

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid