Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Interview met ItsMandy
Alles over haar nieuwe functie

Willie

LeetMusic

0

0



Sinds kort is LeetFM een beheerder rijker. Na het vertrek van Shelly als nieuwsbeheerder werden de zaken tijdelijk waargenomen door onze Dewi en Devona, maar al gauw werd duidelijk dat het nieuwsteam weer een nieuwe beheerder nodig heeft. Dat is onze ambitieuze en enthousiaste ItsMandy geworden. Ze heeft al ruim een week mogen proeven aan haar nieuwe functie, maar het is nu toch echt tijd om haar eens wat vragen voor de voeten te schuiven over deze functie. 

Ineens was je daar, als nieuwsbeheerder van LeetFM. Wat was jouw reactie toen je het nieuws hoorde?

Toen ik hoorde dat ik nieuwsbeheerder was geworden, werd ik echt meteen enthousiast. Ik zat er altijd al wel een beetje aan te denken van: ‘stel je voor dat je nieuwsbeheerder zou worden, wat zou je dan anders gaan doen’? En toen ineens was ik nieuwsbeheerder.. Een heel gek moment was het, dat wel, maar ik had er meteen ongelofelijk veel zin in!


Waarom denk je dat jij geschikt bent voor deze functie?

Oh, dit is weer z’n lastige vraag meteen! Persoonlijk denk ik dat iedereen een functie als deze kan uitvoeren. Waarom ik zelf geschikt ben? Ik ben een persoon die zowel serieus als gek kan doen, want je hoeft nu eenmaal niet altijd serieus te zijn. Ook vind ik het super tof om een doel te stellen en hier dan samen met een team voor te gaan werken.


Wat hoop je als nieuwsbeheerder te bereiken?

Samenwerking in een goed teamverband en veel gezelligheid. De perfecte combinatie toch? Haha. En natuurlijk niet vergeten, ik hoop veel goede artikelen te zien en te schrijven.


Heb je al gedacht of je nieuwe dingen gaat invoeren of welke veranderingen je wilt doormaken?

De eerste grote verandering die er natuurlijk aan gaat komen, zijn nieuwe nieuwsreporters. De sollicitatieprocedure is in volle gang en ik ben tot nu toe heel enthousiast om te zien hoeveel sollicitaties we al binnen hebben gekregen! Verder heb ik natuurlijk een aantal veranderingen die ik wil uitvoeren, maar dat is vooral intern!


Wat geef je de huidige- maar ook aanstaande reporters mee?

Heb plezier in het schrijven en zorg samen voor een overdosis aan gezelligheid!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid