Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
LeetFM 24 uur LIVE + Zomerevent!
Het is zomervakantie, en daarom grijpt het LeetFM team haar kans om entertainment nog een stapje hoger te brengen door middel van een 24 uur Live stream! Lees dit artikel voor meer informatie...

Willie

LeetMusic

0

0

Op 5 en 6 maart 2016 was de aller eerste keer, vervolgd op 27 en 28 december 2016 met een tweede editie, en nu klaar voor een derde editie 8 en 9 augustus 2017! We hebben het natuurlijk over de LeetFM 24 uur LIVE stream die volgende week plaats zal vinden op een geheime locatie in Leiden. Het zou gek zijn om heel Leet te verwelkomen op deze locatie, dus kan jij vanuit Leethotel lekker meegenieten van de 14 Deejay's die deze 24 uur radio gaan maken.

Gasten
Maar dat is nog niet alles! Er zullen ook nog 4 gasten een bezoekje brengen aan dit evenement. Wil je weten wie dit zijn? Houd dan onze social media en vooral onze Snapchat in de gaten, want daar zal elke dag een aanwezige DJ of gast aangekondigd worden. Door onze Snapchat te volgen is de kans erg groot dat je tijdens deze 24 uur ook nog eens Behind the Scenes beelden ziet van de locatie, setup en veel meer! Maar ook hier zijn we nog niet klaar...

Zomerevenement
Terwijl onze Deejays volop aan het draaien zijn, hebben wij ook nog een leuk evenement voor jullie gepland waarmee te vette prijzen kan winnen! 8 augustus om 16:00 gaan de kamers open naar heerlijke vakantiebestemmingen. Helaas is het eventteam te laat met het boeken van hotels en huisjes, dus is een overnachting geen optie. Wel kan jij laten zien dat jij de koning(in) van de zomer bent, door in de verschillende kamers op zoek te gaan naar de teleporters die leiden naar de eindkamers. Daar leg je een parcour af om de troon te bemachtigen. Zodra jij de troon in bezit hebt voordat het uur voorbij is, kan een andere Leet die de eindkamer vind, de troon bemachtigen door hetzelfde parcour af te leggen en de huidige koning(in) van de troon af te gooien. Zodra het klokslag 17:00 slaat, krijgt degene die op dat moment op de troon zit een gigantische prijs in bezit. Wat de prijzen zijn blijft nog een verrassing.

Kortom: Zet 8 en 9 augustus in jouw agenda en zorg dat je erbij bent! Het team daagt je uit om deze 24 uur nonstop door te brengen met onze DJ's.

Houd onze social media in de gaten voor alle nieuwtjes en meer informatie over dit spektakel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid